Aanbod single reizen

Quo vadis?

De single reizen kenden al enkele jaren een groot succes. Samen met onze partner, Anders Reizen, hebben we een boeiend, gevarieerd en ruim aanbod voor singles. Kijk dus snel wat we voor jullie in petto hebben.

 • Italië, van de Cilento naar de Amalftaanse kust

  start: 01 april 2017
  einde:  10 april 2017

  Campania was al geliefd bij Grieken en Romeinen, vanwege haar schoonheid en heerlijke klimaat. Ook jij kan Zuid-Italië, de ‘Mezzogiorno’, van zijn beste kant ervaren. Tijdens het eerste deel van de reis verkennen we de ongerepte rotskusten en het prachtig binnenland van de regio Cilento, met ruige bergen en bergdorpjes temidden van olijfgaarden. Op dag 5 reizen we via Paestum naar wat Italië’s mooiste kust wordt genoemd, de 'goddelijke' Costiera Amalfitana.

  Meer info over deze reis

 • Spanje, Madrid

  start: 01 april 2017
  einde:  05 april 2017

  De Spaanse hoofdstad is tegelijk oud en modern, ingetogen en lichtzinnig, bruisend en zwaar op de hand. We trekken vier dagen uit om deze onweerstaanbare stad en haar gebouwen, musea, wijken en culinaire geheimen te ontdekken. Eén dag laten we het centrum voor wat het is en gaan richting Escorial en de Sierra de Guadarrama.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland, wandelweek op Rhodos

  start: 10 april 2017
  einde:  17 april 2017

  Rhodos biedt veel meer dan de bekende zandstranden. In deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk, de Dodekanissa, kan je bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking in het bosrijke binnenland, hier en daar gekruid met een snuifje cultuur.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland, schilderachtig Santorini

  start: 05 mei 2017
  einde:  12 mei 2017

  Een eiland als een plaatje met een bijzondere geologische structuur en een indrukwekkend kliffenlandschap, dat is Santorini. De explosie van een vulkaan deed een immense krater ontstaan die zich met zeewater vulde en waarvan de steile rand bebouwd werd met huizen in de typische elegante Cycladenstijl: eenvoudige geometrische vormen, krakend witte gevels opgesmukt met diepblauwe deuren en ramen.

  Meer info over deze reis

 • Sri Lanka – Ongewone natuur- en cultuurreis

  start: 05 mei 2017
  einde:  22 mei 2017

  De natuur op Sri Lanka is overweldigend. Dicht oerwoud met een scala van zeldzame dieren, groene bergen met watervallen, theeplantages en rijstvelden; evenzeer echter droge savannes of ruwe, mistige hoogvlakten. Hoewel de nadruk ligt op natuurbeleving, gaan we ook niet voorbij aan de Srilankaanse samenleving, religie en cultuur. Een reis door een veelzijdig en inspirerend land.

  Meer info over deze reis

 • Kroatië – Culinaire wandel- en fietsreis in Istrië

  start: 20 mei 2017
  einde:  27 mei 2017

  Istrië is een schiereiland in het noordwesten van Kroatië, met een groen en heuvelachtige binnenland en mooie kusten. In het noorden behoedt de bergrug van Cicarija het schiereiland voor kille winden uit de Alpen. In dit uniek stukje Europa komt het goede van de Slavische, Germaanse en Romaanse wereld samen. Wandelend en fietsend in de bergen en aan zee verkennen we Istrië culinair, een gezonde boerenkeuken met edele ingrediënten.

  Meer info over deze reis

 • 3 dagen wandelen in het Pajottenland

  start: 02 juni 2017
  einde:  04 juni 2017

  Op wandelafstand van het kasteel van Gaasbeek, in het glooiende Pajottenland, ligt een authentieke Brabantse 3-kantshoeve die al meer dan 200 jaar sereen in het landschap staat. De hoeve werd ecologisch en energieneutraal gerestaureerd tot verblijfscentrum rond de binnenplaats en tuin. Hier kan je in volle lente terecht voor een zalig weekend ontspannend wandelen. We bevinden ons hier in de zuidwestflank van Brussel.

  Meer info over deze reis

 • Groot-Brittannië, kastelen en tuinen in Zuidoost-Engeland

  start: 14 juni 2017
  einde:  18 juni 2017

  Bloeiende kasteeltuinen, krijtrotsen en pittoreske dorpen; dit zijn de trefwoorden van onze korte, maar gevarieerde reis in de graafschappen Kent en Sussex. Onze uitgelezen logiesplaats ligt in Tenterden, middenin het groene hart van Kent.

  Meer info over deze reis

 • Ierland – Het schiereiland Beara

  start: 09 juli 2017
  einde:  16 juli 2017

  In het zuidwesten van Ierland ligt het schiereiland Beara, net onder de meer bekende (en drukker bezochte) schiereilanden Kerry en Dingle. Het smalle Beara strekt zich 48 km ver in de Oceaan uit en bundelt op een kleine oppervlakte een magische wereld van meren en bergen, omringd door een schilderachtige kust.

  Meer info over deze reis

 • Spanje – In de canyons van de Pyreneeën – Voor eenoudergezinnen

  start: 15 juli 2017
  einde:  22 juli 2017

  Speciaal voor eenoudergezinnen met kinderen vanaf 8 jaar: Een grensverleggende week vol adrenaline. De natuur op zijn spannendst: canyoning, rappel, klimmen en spelen. Kinderen dagen ouders uit en omgekeerd!

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Wandelparadijs Madeira

  start: 22 juli 2017
  einde:  29 juli 2017

  Het is niet moeilijk verliefd te worden op Madeira, het eiland van bloemenpracht, tropische vruchten, zoete wijn en een schijnbaar altijd durend voorjaar. Maar Madeira heeft de wandelaar veel meer te bieden. Het is ook een eiland van adembenemende klifkusten, steile hellingen, kale hoogvlaktes, diepe, groene ravijnen, kabbelende irrigatiekanaaltjes en tientallen watervallen.

  Meer info over deze reis

 • Finland – Bossen en meren in Zuid-Finland

  start: 11 augustus 2017
  einde:  20 augustus 2017

  In drie van de mooiste nationale parken die Zuid-Finland te bieden heeft, laten we alle stress achter ons. Geen adrenaline-kicks tijdens deze reis (of het moet van een duik in het ijskoude water zijn), wel wandelend genieten van oeroude bossen vol zuivere lucht, van de rust en de stilte en van een degelijke Finse sauna.

  Meer info over deze reis

 • Italië – De Baai van Napels

  start: 09 september 2017
  einde:  17 september 2017

  Napels is, ondanks haar minder goede reputatie, een fascinerende stad om te bezoeken. Ze zit vol tegenstellingen en is bovendien schitterend gelegen aan de voet van de Vesuvius. Maar de regio rond de baai van Napels heeft nog zoveel meer in haar mars! Na de stadsverkenning trekken we naar het wereldberoemde Pompeï...

  Meer info over deze reis

 • Groot-Brittannië – Lovely Cotswolds – met bezoek aan Bath en Oxford

  start: 16 september 2017
  einde:  24 september 2017

  Het Engelse platteland spreekt nergens zo tot de verbeelding als in de Cotswolds, zo’n tweehonderd kilometer ten noordwesten van Londen. Het is een land dat menigmaal het decor vormde voor Engelse films...

  Meer info over deze reis

 • Duitsland – Wandelweekend in Klein-Zwitserland

  start: 21 september 2017
  einde:  24 september 2017

  Aan weerszijden van de grens Luxemburg-Duitsland strekt zich het ‘Deutsch-Luxemburgische Naturpark’ uit. Het Luxemburgse deel noemt men ‘Klein-Zwitserland’, het Duitse gedeelte het ‘Naturpark Südeifel’.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Langs de Via Algarviana naar de zuidwestpunt van Europa

  start: 30 september 2017
  einde:  07 oktober 2017

  De Algarve is het zuidelijkste deel van Portugal en enorm geliefd om zijn aangenaam klimaat, witte stranden tussen steile rotskusten en uitgestrekte natuurparken. Wij verkennen het een week lang ...

  Meer info over deze reis

 • Hongarije – Boedapest

  start: 04 oktober 2017
  einde:  08 oktober 2017

  Vooral de Habsburgse hofstijl verleende Boedapest haar grandeur, maar voordien lieten ook de Ottomanen er hun sporen na. Anno 1900 floreerde Boedapest mee op het ritme van de Art Nouveau. ...

  Meer info over deze reis

 • Thailand – Jungle, tempels en bergvolkeren

  start: 14 oktober 2017
  einde:  29 oktober 2017

  Thailand heeft een verscheidenheid aan volken, een bijzonder gevarieerde natuur, puilt uit van de historische rijkdommen en bovendien is de keuken er heerlijk. Zowel natuur als cultuur krijgen de volle aandacht tijdens deze reis.....

  Meer info over deze reis

 • Wandelen op Malta en Gozo

  start: 22 oktober 2017
  einde:  29 oktober 2017

  Ten zuiden van Sicilië strekt zich de Maltezer archipel uit. Malta was ooit de poort naar Afrika en het Oosten en is bezaaid met sporen van een rijk historisch verleden; je vindt er vele paleizen, kerken en versterkte vestingen. Zustereilandje Gozo is een oase van rust, waar je bekoord wordt door kusten met steile kliffen, kleine kreken en baaien, rode zandstranden en gezellige vissershaventjes.

  Meer info over deze reis

 • Jordanië – Cultuur, woestijn en gastvrijheid

  start: 01 november 2017
  einde:  12 november 2017

  Jordanië herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden en bovendien kan je er ook prachtige tochten maken. Na de ‘highlights’ rond Amman, nemen wij je mee voor een meerdaagse verkenning te voet...

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Gran Canaria

  start: 11 november 2017
  einde:  18 november 2017

  Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste...

  Meer info over deze reis

 • Spanje, Barcelona

  start: 27 december 2017
  einde:  31 december 2017

  In deze hoofdstad van Catalonië ga je op een relatief kleine oppervlakte naadloos over van het ene uiterste in het andere: van imposante avenida’s naar gezellige pleintjes, van middeleeuwse naar hypermoderne architectuur...

  Meer info over deze reis

me inschrijveninformatie aanvragen