OPGELET
Over single reizen en activiteiten

Altero Beleven is ook (grensverleggend) ontmoeten

Je bent single, maar verre van alleen! Vlaanderen telt steeds meer singles, en toch lijkt het alsof  je er steeds minder ontmoet… Herkenbaar? Tijdens onze vakanties en evenementen vallen dit soort frustraties en maatschappelijke kaders in één klap weg. Je bent vrij van je dagelijkse beslommeringen en kan écht genieten van spontane nieuwe contacten.

Altero Beleven single reizen

“Al onze reizen staan ook open voor niet-leden”

Altero Beleven biedt reizen aan om, vrij van de dagelijkse beslommeringen, écht te genieten van spontane nieuwe contacten. Reizen waarbij wandelen centraal staat, als middel om te beleven, te ontdekken, grenzen te verleggen.

Ben jij single en voel je je aangesproken door dit concept? Weet dan dat je kan deelnemen aan deze reis zonder lid te zijn van Altero. Ook goed om te weten is dat tijdens de reis de focus niet ligt op het vinden van een partner, wel op het samen reizen met andere singles. In de praktijk betekent dit dat er bij de samenstelling van de groep geen rekening gehouden wordt met verdeling man/vrouw, noch met leeftijd.

Altero en Anders Reizen: een ‘natuurlijke’ samenwerking. 

De stap naar een samenwerking met Anders Reizen was snel gezet. We delen immers een aantal belangrijke waarden:

Duurzaamheid: Anders Reizen is begaan met verantwoord of duurzaam toerisme. Ze gaan bewust om met de sporen die we achterlaten.

Actief Beleven: Wandelen is de rode draad bij Anders Reizen. Niet als doel op zich, maar als middel om  je grenzen te verleggen, iets te beleven, te ontdekken. De unieke ervaring primeert op comfort.

Altero is in wezen niet anders. We gaan samen met jou op avontuur, naar het onbekende, naar nieuwe ervaringen met andere mensen. Een stap zetten buiten je ‘comfortzone’ kan erg bevrijdend zijn en deuren openen waarvan je het bestaan niet vermoedde.

Klik hier voor een overzicht van onze single reizen.

Altero Beleven single activiteiten

“Al deze activiteiten vereisen een lidmaatschap Altero ‘duo’ lidmaatschap ONTMOETEN/GROEIEN & BELEVEN  of een lidmaatschap bij onze partner Singles®”

Zin om soulmates te ontmoeten? Gemoedsrust nodig? Zin in leuke activiteiten?  Dan is dit misschien wel iets voor jou. Deelnemen aan single activiteiten betekent immers: je interesses en ervaringen delen met (nieuwe) vrienden die op dezelfde golflengte zitten als jij.

Altero en Singles®: Beleven doe je niet alleen

Met Singles® hebben we een partnership.  Singles® staat voor ongedwongen samen ‘Beleven’, met toffe leeftijdsgenoten tijdens verrassende activiteiten.  Bij Singles® vind je elk weekend een activiteit die bij je past.  Een boeiende kalender met 5 keuze-activiteiten per weekend.

Hou je van een stevige wandeling, een alternatief stadsbezoek, een portie avontuur, van moderne kunst of een culinair event?

Bij altero vinden we het belangrijk een professioneel georganiseerd activiteitenaanbod te brengen. Singles® staat daarvoor. Ons duo lidmaatschap  Ontmoeten & Beleven of Groeien & Beleven laat toe je in te schrijven voor de relatiebemiddeling of het coachingsaanbod van altero, maar tegelijkertijd te genieten van een weelde van leuke events en activiteiten. Want je horizonten verruimen, samen genieten met gelijkgestemden en nieuwe vrienden leren kennen, dat doe je nooit genoeg, toch ?

Klik hier voor een greep uit de verrassende activiteiten van Singles®.

Regelmatig worden vrijblijvende kennismakingswandelingen georganiseerd, waar nieuwe geïnteresseerden kunnen aan deelnemen om op een ongedwongen manier kennis te maken met de werking van het altēro singleplatform. Deze wandelingen worden dan ook begeleid door teamleden van altero en Singles®.