OPGELET
 • Contacteer ons voor een online kennismakingsgesprek en we helpen je bij het vinden van een partner die past in jouw liefdevolle bubbel.

Aanbod single reizen

Quo vadis?

De single reizen kenden al enkele jaren een groot succes. Samen met onze partner, Anders Reizen, hebben we een boeiend, gevarieerd en ruim aanbod voor singles.

Wegens de genomen maatregelen met betrekking tot het COVID19 virus zullen sommige reizen uitgesteld worden naar een latere datum. Contacteer ons voor meer informatie. 

 • Duitsland – Berlijn

  start: 08 september 2020
  einde:  13 september 2020

  Berlijn moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden. De hipste stad van het moment loopt over van de mogelijkheden: geschiedenis & kunst, architectuur & creativiteit, hippies & start-ups.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland, wandelweek op Rhodos

  start: 04 oktober 2020
  einde:  11 oktober 2020

  In het vroege najaar, wanneer het massatoerisme op z'n einde loopt, gaan we in deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking.

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Gran Canaria

  start: 23 oktober 2020
  einde:  30 oktober 2020

  Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste witte dorpen en eeuwenoude tradities.

  Meer info over deze reis

 • Marokko – Marrakech

  start: 24 oktober 2020
  einde:  29 oktober 2020

  Marokko betovert: met kleuren, geuren, met zijn palet aan landschappen, de warmte van zijn bevolking die wij al lang geleden in ons hart hebben gesloten.

  Meer info over deze reis

me inschrijveninformatie aanvragen