Aanbod single reizen

Quo vadis?

De single reizen kenden al enkele jaren een groot succes. Samen met onze partner, Anders Reizen, hebben we een boeiend, gevarieerd en ruim aanbod voor singles.

Deze maand zetten we de reis naar Jordanië in the spotlights: Cultuur, woestijn en gastvrijheid. Kijk dus snel wat deze reis te bieden heeft en wat we verder voor jullie in petto hebben.

 • Tirol – Wandelen vanuit een comfortabel hotel in Obsteig

  start: 20 juli 2019
  einde:  27 juli 2019

  Tirol… De naam roept allerlei beelden op, van winterse skipistes tot zingende drinkebroers. Wij gaan in het winterse Tirol op stap in een fabelachtig berglandschap met uitgestrekte weiden en lichte lariksbossen.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Wandelparadijs Madeira

  start: 20 juli 2019
  einde:  27 juli 2019

  Het is niet moeilijk verliefd te worden op Madeira, het eiland van bloemenpracht, tropische vruchten, zoete wijn en een schijnbaar altijd durend voorjaar. Maar Madeira heeft de wandelaar veel meer te bieden. Het is ook een eiland van adembenemende klifkusten, steile hellingen, kale hoogvlaktes, diepe, groene ravijnen, kabbelende irrigatiekanaaltjes en tientallen watervallen.

  Meer info over deze reis

 • Duitsland – Berlijn

  start: 20 juli 2019
  einde:  25 juli 2019

  Berlijn moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden. De hipste stad van het moment loopt over van de mogelijkheden: geschiedenis & kunst, architectuur & creativiteit, hippies & start-ups. Ze is dichtbij & multicultureel, ruw & flatterend, jong & muzikaal... maar bovenal zo inspirerend. Het historische centrum is geconcentreerd en vol met hoogtepunten.

  Meer info over deze reis

 • Estland – De nationale parken van Estland

  start: 03 augustus 2019
  einde:  12 augustus 2019

  Estland is een buitenbeentje in vele opzichten: op het vlak van taal, van cultuur en door de ongelooflijke snelheid waarmee het land de digitalisering van zijn samenleving heeft doorgevoerd. Tegelijkertijd is de natuur er nog zo ongerept dat je in een oogwenk kan verloren lopen, heb je er vaak het gevoel in een lang vervlogen tijdperk te zijn beland.

  Meer info over deze reis

 • Ierland – Het schiereiland Beara

  start: 16 augustus 2019
  einde:  23 augustus 2019

  In het zuidwesten van Ierland ligt het schiereiland Beara, net onder de meer bekende (en drukker bezochte) schiereilanden Kerry en Dingle. Het smalle Beara strekt zich 48 km ver in de Oceaan uit en bundelt op een kleine oppervlakte een magische wereld van meren en bergen, omringd door een schilderachtige kust.

  Meer info over deze reis

 • Finland – Bossen en meren in Zuid-Finland

  start: 06 september 2019
  einde:  15 september 2019

  In drie van de mooiste nationale parken die Zuid-Finland te bieden heeft, laten we alle stress achter ons. Geen adrenaline-kicks tijdens deze reis (of het moet van een duik in het ijskoude water zijn), wel wandelend genieten van oeroude bossen vol zuivere lucht, van de rust en de stilte en van een degelijke Finse sauna.

  Meer info over deze reis

 • Frankrijk – De idyllische Morvan

  start: 07 september 2019
  einde:  14 september 2019

  In het hart van de Bourgogne ligt het Parc Naturel Régional du Morvan ('zwart gebergte'), een pareltje van een heuvelachtig wandelgebied. Het is er zeer spaarzaam bevolkt en er is geen industrie, hoogstens kleinschalige veeteelt en bosbouw. Tijdens de zomermaanden kan je hier een handjevol toeristen vinden; in september lijken wij wel de enige bezoekers.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland – Schilderachtig Santorini

  start: 13 september 2019
  einde:  20 september 2019

  Een eiland als een plaatje met een bijzondere geologische structuur en een indrukwekkend kliffenlandschap, dat is Santorini. De explosie van een vulkaan deed een immense krater ontstaan die zich met zeewater vulde en waarvan de steile rand bebouwd werd met huizen in de typische elegante Cycladenstijl: eenvoudige geometrische vormen, krakend witte gevels opgesmukt met diepblauwe deuren en ramen.

  Meer info over deze reis

 • Indonesië – Java en Bali

  start: 14 september 2019
  einde:  29 september 2019

  Deze reis is een mooie kennismaking met de gevarieerde schoonheid van de Indonesische archipel. Startpunt is het Javaanse Yogyakarta met lokale marktjes, de Borobodur en de tempels van Prambanan, een fietstocht door de rijstvelden. Dan trekken we naar het oosten van Java voor een weergaloze vulkaanervaring.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland- Wandelweek op Rhodos

  start: 29 september 2019
  einde:  06 oktober 2019

  In het voorjaar, wanneer het massatoerisme nog niet op gang is gekomen, gaan we in deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking. We beginnen in de mooie en veelzijdige hoofdstad, vanuit het charmante dorp Archangelos wandelen we in het bosrijke binnenland en derde logiesplaats Pefkos biedt een ruime blik op zee.

  Meer info over deze reis

 • Malta – Wandelen op Malta en Gozo

  start: 13 oktober 2019
  einde:  20 oktober 2019

  Ten zuiden van Sicilië strekt zich de Maltezer archipel uit. Malta was ooit de poort naar Afrika en het Oosten en is bezaaid met sporen van een rijk historisch verleden; je vindt er vele paleizen, kerken en versterkte vestingen. Zustereilandje Gozo is een oase van rust, waar je bekoord wordt door kusten met steile kliffen, kleine kreken en baaien, rode zandstranden en gezellige vissershaventjes.

  Meer info over deze reis

 • Hongarije – Boedapest

  start: 26 oktober 2019
  einde:  30 oktober 2019

  Vooral de Habsburgse hofstijl verleende Boedapest haar grandeur, maar voordien lieten ook de Ottomanen er hun sporen na. Anno 1900 floreerde Boedapest mee op het ritme van de Art Nouveau. ...

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Gran Canaria

  start: 01 november 2019
  einde:  08 november 2019

  Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste...

  Meer info over deze reis

 • Marokko – Marrakech

  start: 06 november 2019
  einde:  11 november 2019

  Marokko betovert: met kleuren, geuren, met zijn palet aan landschappen, de warmte van zijn bevolking die wij al lang geleden in ons hart hebben gesloten. En Marrakech is niet voor niets de "parel die over de Atlas geworpen werd", aldus de legende. We gaan op ontdekking langs de levendige soeks, de gezellige pleintjes en de prachtige architectuur.

  Meer info over deze reis

 • Jordanië – Cultuur, woestijn en gastvrijheid

  start: 10 november 2019
  einde:  20 november 2019

  Jordanië herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden en bovendien kan je er ook prachtige tochten maken. Na de ‘highlights’ rond Amman, nemen wij je mee voor een meerdaagse verkenning te voet...

  Meer info over deze reis

me inschrijveninformatie aanvragen