Aanbod single reizen

Quo vadis?

De single reizen kenden al enkele jaren een groot succes. Samen met onze partner, Anders Reizen, hebben we een boeiend, gevarieerd en ruim aanbod voor singles. Kijk dus snel wat we voor jullie in petto hebben.

 • Griekenland, wandelweek op Rhodos

  start: 31 maart 2018
  einde:  07 april 2018

  Rhodos biedt veel meer dan de bekende zandstranden. In deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk, de Dodekanissa, kan je bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking in het bosrijke binnenland, hier en daar gekruid met een snuifje cultuur.

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Valencia

  start: 31 maart 2018
  einde:  04 april 2018

  Valencia is Spanje’s derde grootste stad en gelegen aan de oostkust. Ze heeft altijd in de schaduw gestaan van Madrid en Barcelona maar heeft ondertussen flink aan populariteit gewonnen. En terecht, want Valencia verrast haar bezoekers met haar écht Spaans karakter, mooi stadscentrum en monumentale historische, vaak modernistische, gebouwen. Bovendien vind je er een spectaculair en gedurfd staaltje van moderne architectuur, de ‘Ciudad de las Artes y las Ciencias’.

  Meer info over deze reis

 • Italië – De Baai van Napels

  start: 07 april 2018
  einde:  15 april 2018

  Napels is, ondanks haar minder goede reputatie, een fascinerende stad om te bezoeken. Ze zit vol tegenstellingen en is bovendien schitterend gelegen aan de voet van de Vesuvius. Maar de regio rond de baai van Napels heeft nog zoveel meer in haar mars! Na de stadsverkenning trekken we naar het wereldberoemde Pompeï...

  Meer info over deze reis

 • Groot-Brittannië – Lovely Cotswolds – met bezoek aan Bath en Oxford

  start: 26 mei 2018
  einde:  03 juni 2018

  Het Engelse platteland spreekt nergens zo tot de verbeelding als in de Cotswolds, zo’n tweehonderd kilometer ten noordwesten van Londen. Het is een land dat menigmaal het decor vormde voor Engelse films...

  Meer info over deze reis

 • Griekenland, schilderachtig Santorini

  start: 08 juni 2018
  einde:  15 juni 2018

  Een eiland als een plaatje met een bijzondere geologische structuur en een indrukwekkend kliffenlandschap, dat is Santorini. De explosie van een vulkaan deed een immense krater ontstaan die zich met zeewater vulde en waarvan de steile rand bebouwd werd met huizen in de typische elegante Cycladenstijl: eenvoudige geometrische vormen, krakend witte gevels opgesmukt met diepblauwe deuren en ramen.

  Meer info over deze reis

 • Duitsland – Wandelweekend in Klein-Zwitserland

  start: 14 juni 2018
  einde:  17 juni 2018

  Aan weerszijden van de grens Luxemburg-Duitsland strekt zich het ‘Deutsch-Luxemburgische Naturpark’ uit. Het Luxemburgse deel noemt men ‘Klein-Zwitserland’, het Duitse gedeelte het ‘Naturpark Südeifel’.

  Meer info over deze reis

 • Groot-Brittannië, kastelen en tuinen in Zuidoost-Engeland

  start: 20 juni 2018
  einde:  24 juni 2018

  Bloeiende kasteeltuinen, krijtrotsen en pittoreske dorpen; dit zijn de trefwoorden van onze korte, maar gevarieerde reis in de graafschappen Kent en Sussex. Onze uitgelezen logiesplaats ligt in Tenterden, middenin het groene hart van Kent.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Wandelparadijs Madeira

  start: 07 juli 2018
  einde:  14 juli 2018

  Het is niet moeilijk verliefd te worden op Madeira, het eiland van bloemenpracht, tropische vruchten, zoete wijn en een schijnbaar altijd durend voorjaar. Maar Madeira heeft de wandelaar veel meer te bieden. Het is ook een eiland van adembenemende klifkusten, steile hellingen, kale hoogvlaktes, diepe, groene ravijnen, kabbelende irrigatiekanaaltjes en tientallen watervallen.

  Meer info over deze reis

 • Thailand – Jungle, tempels en bergvolkeren

  start: 16 juli 2018
  einde:  31 juli 2018

  Thailand heeft een verscheidenheid aan volken, een bijzonder gevarieerde natuur, puilt uit van de historische rijkdommen en bovendien is de keuken er heerlijk. Zowel natuur als cultuur krijgen de volle aandacht tijdens deze reis.....

  Meer info over deze reis

 • Estland – De nationale parken van Estland

  start: 17 juli 2018
  einde:  26 juli 2018

  De Baltische staten blijven voor velen nog onbekend terrein. In Estland is de oude folklore nog springlevend en de natuur afwisselend en ongerept. Wij wandelen in de 4 Nationale Parken die Estland rijk is en ontdekken dat dit hoekje van Europa heel wat te bieden heeft voor de liefhebbers van een culturele wandelreis.

  Meer info over deze reis

 • 3 dagen wandelen in het Pajottenland

  start: 20 juli 2018
  einde:  22 juli 2018

  Op wandelafstand van het kasteel van Gaasbeek, in het glooiende Pajottenland, ligt een authentieke Brabantse 3-kantshoeve die al meer dan 200 jaar sereen in het landschap staat. De hoeve werd ecologisch en energieneutraal gerestaureerd tot verblijfscentrum rond de binnenplaats en tuin. Hier kan je in volle lente terecht voor een zalig weekend ontspannend wandelen. We bevinden ons hier in de zuidwestflank van Brussel.

  Meer info over deze reis

 • Duitsland – Berlijn

  start: 31 juli 2018
  einde:  05 augustus 2018

  Berlijn moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden. De hipste stad van het moment loopt over van de mogelijkheden: geschiedenis & kunst, architectuur & creativiteit, hippies & start-ups. Ze is dichtbij & multicultureel, ruw & flatterend, jong & muzikaal... maar bovenal zo inspirerend. Het historische centrum is geconcentreerd en vol met hoogtepunten. Maar Berlijn is ook een van de groenste hoofdsteden ter wereld, waardoor je er verrassend rustige en stressvrije plaatsen vindt. Ideaal dus voor een weekje-weg onder begeleiding van Kevin, die in Berlijn heeft gewoond en je met geheime tips en levendige anekdotes door deze eindeloos boeiende stad loodst.

  Meer info over deze reis

 • Frankrijk – De Cevennen, een ongerept stukje Frankrijk

  start: 18 augustus 2018
  einde:  25 augustus 2018

  Het ‘Parc National des Cévennes’ werd in 2011 opgenomen op de lijst van UNESCO-werelderfgoed. Dit uitgestrekte nationaal park is dan ook een paradijs voor wandelaars die houden van ongerepte natuur. Bergen en hellingen wisselen af met diepe kloven, uitgesleten door rivieren zoals de Tarn. Bovendien vind je er tal van authentieke dorpjes en ook enkele van de bekende menhirs van Cham des Bondons liggen op ons pad. Tijdens deze reis maken we de mooiste wandelingen die mogelijk zijn in dit uitzonderlijke natuurgebied.

  Meer info over deze reis

 • Ierland – Het schiereiland Beara

  start: 26 augustus 2018
  einde:  02 september 2018

  In het zuidwesten van Ierland ligt het schiereiland Beara, net onder de meer bekende (en drukker bezochte) schiereilanden Kerry en Dingle. Het smalle Beara strekt zich 48 km ver in de Oceaan uit en bundelt op een kleine oppervlakte een magische wereld van meren en bergen, omringd door een schilderachtige kust.

  Meer info over deze reis

 • Finland – Bossen en meren in Zuid-Finland

  start: 07 september 2018
  einde:  16 september 2018

  In drie van de mooiste nationale parken die Zuid-Finland te bieden heeft, laten we alle stress achter ons. Geen adrenaline-kicks tijdens deze reis (of het moet van een duik in het ijskoude water zijn), wel wandelend genieten van oeroude bossen vol zuivere lucht, van de rust en de stilte en van een degelijke Finse sauna.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Langs de Via Algarviana naar de zuidwestpunt van Europa

  start: 24 september 2018
  einde:  01 oktober 2018

  De Algarve is het zuidelijkste deel van Portugal en enorm geliefd om zijn aangenaam klimaat, witte stranden tussen steile rotskusten en uitgestrekte natuurparken. Wij verkennen het een week lang ...

  Meer info over deze reis

 • Griekenland, wandelweek op Rhodos

  start: 29 september 2018
  einde:  06 oktober 2018

  Rhodos biedt veel meer dan de bekende zandstranden. In deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk, de Dodekanissa, kan je bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking in het bosrijke binnenland, hier en daar gekruid met een snuifje cultuur.

  Meer info over deze reis

 • Marokko – Tanger met Cap Spartel en Chefchaouen

  start: 01 oktober 2018
  einde:  06 oktober 2018

  Op het meest noordelijke puntje van Noord-Afrika, op een boogscheut van het Europese vasteland, kijkt Tanger uit op zowel de Middellandse zee als de Atlantische Oceaan. Eeuwenlang was het Europa’s toegangspoort tot Afrika, eeuwenlang was het een smeltkroes van culturen en religies, een aantrekkingspool voor kunstenaars en vrijbuiters. Tot op vandaag zindert dat door en geeft het de stad een kosmopolitisch en ongebonden karakter, zo verschillend van andere grote Marokkaanse steden. Nadat we Tanger grondig verkend hebben trekken we de natuur in: op de mooie Cap Spartel en in het Rif-gebergte, waar we wandelen in een mediterraan landschap van geurige valleien, kloven en riviertjes. Voor wie Marokko nog niet kent, is deze reis de perfecte introductie. Voor de ervaren Marokko-reiziger biedt Tanger een verrassend andere kijk.

  Meer info over deze reis

 • Kroatië – Culinaire wandel- en fietsreis in Istrië

  start: 13 oktober 2018
  einde:  20 oktober 2028

  Istrië is een schiereiland in het noordwesten van Kroatië, met een groen en heuvelachtige binnenland en mooie kusten. In het noorden behoedt de bergrug van Cicarija het schiereiland voor kille winden uit de Alpen. In dit uniek stukje Europa komt het goede van de Slavische, Germaanse en Romaanse wereld samen. Wandelend en fietsend in de bergen en aan zee verkennen we Istrië culinair, een gezonde boerenkeuken met edele ingrediënten.

  Meer info over deze reis

 • Jordanië – Cultuur, woestijn en gastvrijheid

  start: 17 oktober 2018
  einde:  28 oktober 2018

  Jordanië herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden en bovendien kan je er ook prachtige tochten maken. Na de ‘highlights’ rond Amman, nemen wij je mee voor een meerdaagse verkenning te voet...

  Meer info over deze reis

 • Wandelen op Malta en Gozo

  start: 20 oktober 2018
  einde:  27 oktober 2018

  Ten zuiden van Sicilië strekt zich de Maltezer archipel uit. Malta was ooit de poort naar Afrika en het Oosten en is bezaaid met sporen van een rijk historisch verleden; je vindt er vele paleizen, kerken en versterkte vestingen. Zustereilandje Gozo is een oase van rust, waar je bekoord wordt door kusten met steile kliffen, kleine kreken en baaien, rode zandstranden en gezellige vissershaventjes.

  Meer info over deze reis

 • Hongarije – Boedapest

  start: 27 oktober 2018
  einde:  31 oktober 2018

  Vooral de Habsburgse hofstijl verleende Boedapest haar grandeur, maar voordien lieten ook de Ottomanen er hun sporen na. Anno 1900 floreerde Boedapest mee op het ritme van de Art Nouveau. ...

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Gran Canaria

  start: 02 november 2018
  einde:  09 november 2018

  Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste...

  Meer info over deze reis

 • Marokko – De vele charmes van Marokko

  start: 02 november 2018
  einde:  11 november 2018

  Tijdens deze charmereis ontdekken we Marokko op z’n best: de wervelende soeks van Marrakech, eeuwenoude kasba’s aan de voet van de Hoge Atlas en exotische palmoasen. We logeren in karaktervolle logiesplaatsen, waarvan 1 nachtje als echte nomaden in een comfortabel tentenkamp temidden van eindeloze zandduinen.

  Meer info over deze reis

me inschrijveninformatie aanvragen