Heren, we hebben momenteel een groot aantal vrouwelijke leden. Het zal je verbazen mocht je weten welke dames lid zijn. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
Aanbod single reizen

Quo vadis?

De single reizen kenden al enkele jaren een groot succes. Samen met onze partner, Anders Reizen, hebben we een boeiend, gevarieerd en ruim aanbod voor singles.

Wegens de genomen maatregelen met betrekking tot het COVID19 virus zullen sommige reizen uitgesteld worden naar een latere datum. Contacteer ons voor meer informatie. 

 • Oostenrijk – Tirol – Wandelen vanuit een comfortabel hotel in Obsteig

  start: 11 juli 2020
  einde:  18 juli 2020

  Tirol… De naam roept allerlei beelden op, van winterse skipistes tot zingende drinkebroers. Wij gaan in het zomerse Tirol op stap in een fabelachtig berglandschap met uitgestrekte weiden en lichte lariksbossen.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Wandelparadijs Madeira

  start: 18 juli 2020
  einde:  25 juli 2020

  Het is niet moeilijk verliefd te worden op Madeira, het eiland van bloemenpracht, tropische vruchten, zoete wijn en een schijnbaar altijd durend voorjaar. Maar Madeira heeft de wandelaar veel meer te bieden.

  Meer info over deze reis

 • Frankrijk – De Cevennen, een ongerept stukje Frankrijk

  start: 08 augustus 2020
  einde:  15 augustus 2020

  Het ‘Parc National des Cévennes’ is een paradijs voor wandelaars die houden van ongerepte natuur. Bergen en hellingen wisselen af met diepe kloven, uitgesleten door rivieren zoals de Tarn.

  Meer info over deze reis

 • Zweden – De vele gezichten van Zuidwest-Zweden

  start: 21 augustus 2020
  einde:  28 augustus 2020

  Op een steenworp van Göteborg ligt het land uit de misdaadthrillers van Camilla Läckberg: de Zweedse westkust met zijn rotseilanden en scheren, schilderachtige vissersdorpen en naar verluidt de beste schaaldieren ter wereld.

  Meer info over deze reis

 • Frankrijk – De idyllische Morvan

  start: 29 augustus 2020
  einde:  05 september 2020

  In het hart van de Bourgogne ligt het Parc Naturel Régional du Morvan ('zwart gebergte'), een pareltje van een heuvelachtig wandelgebied. Het is er zeer spaarzaam bevolkt en er is geen industrie, hoogstens kleinschalige veeteelt en bosbouw.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Wandelen en genieten in de groene Minho

  start: 05 september 2020
  einde:  12 september 2020

  In het noorden van Portugal, op de grens met Spanje, ligt de prachtige Minho-streek. Joëlle en Dirk verwelkomen ons op hun domein, waar de ‘lodges’, elegante cottages uit tentzeil, verspreid liggen in de wilde bloementuin.

  Meer info over deze reis

 • Duitsland – Berlijn

  start: 08 september 2020
  einde:  13 september 2020

  Berlijn moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden. De hipste stad van het moment loopt over van de mogelijkheden: geschiedenis & kunst, architectuur & creativiteit, hippies & start-ups.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland – Santorini & Anafi

  start: 19 september 2020
  einde:  27 september 2020

  Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.

  Meer info over deze reis

 • Montenegro – Mediterraan Montenegro

  start: 26 september 2020
  einde:  03 oktober 2020

  Montenegro is ‘hot’ onder wandelaars. Het land ligt voor meer dan de helft boven de 1000 m hoogte en herbergt een schat aan natuurschoon: hooggebergte met grillige rotsen, diepe canyons, ruige toppen, groene zomerweiden en oerbos.

  Meer info over deze reis

 • Jordanië – Cultuur, woestijn en gastvrijheid

  start: 04 oktober 2020
  einde:  14 oktober 2020

  Het gastvrije koninkrijkje Jordanië is weer helemaal "in" en terecht! Het herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden en bovendien kan je er ook prachtige tochten maken.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland, wandelweek op Rhodos

  start: 04 oktober 2020
  einde:  11 oktober 2020

  In het vroege najaar, wanneer het massatoerisme op z'n einde loopt, gaan we in deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking.

  Meer info over deze reis

 • Verenigde Staten – New York

  start: 17 oktober 2020
  einde:  25 oktober 2020

  New York, en vooral dan Manhattan, is en blijft voor citytrippers de hipste stad ter wereld. Eigenlijk maar een zakdoek groot (je wandelt van noord naar zuid in zowat 4 uur en een half), is het een stedelijk ecosysteem met een complexiteit en diversiteit die je niet voor mogelijk houdt.

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Gran Canaria

  start: 23 oktober 2020
  einde:  30 oktober 2020

  Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste witte dorpen en eeuwenoude tradities.

  Meer info over deze reis

 • Marokko – Marrakech

  start: 24 oktober 2020
  einde:  29 oktober 2020

  Marokko betovert: met kleuren, geuren, met zijn palet aan landschappen, de warmte van zijn bevolking die wij al lang geleden in ons hart hebben gesloten.

  Meer info over deze reis

me inschrijveninformatie aanvragen