OPGELET
Aanbod single reizen

Quo vadis?

De single reizen kenden al enkele jaren een groot succes. Samen met onze partner, Anders Reizen, hebben we een boeiend, gevarieerd en ruim aanbod voor singles.

Wegens de genomen maatregelen met betrekking tot het COVID19 virus zullen sommige reizen uitgesteld worden naar een latere datum. Contacteer ons voor meer informatie. 

 • Oostenrijk – Tirol: wandelen vanuit een comfortabel hotel

  start: 24 juli 2021
  einde:  31 juli 2021

  Boven de vallei van de Inn-rivier, op het groene en zonnige Mieminger-plateau, ligt het vredige dorpje Obsteig. Een goed uitgerust hotel is de basis van waaruit we wandelingen ondernemen in een fabelachtig berglandschap met uitgestrekte weiden

  Meer info over deze reis

 • Zweden – De vele gezichten van Zuidwest-Zweden

  start: 20 augustus 2021
  einde:  27 augustus 2021

  Op een steenworp van Göteborg ligt het land uit de misdaadthrillers van Camilla Läckberg: de Zweedse westkust met zijn rotseilanden en scheren,

  Meer info over deze reis

 • Frankrijk – De idyllische Morvan

  start: 04 september 2021
  einde:  11 september 2021

  In het hart van de Bourgogne ligt het Parc Naturel Régional du Morvan ('zwart gebergte'), een pareltje van een heuvelachtig wandelgebied. Het is er zeer spaarzaam bevolkt en er is geen industrie, hoogstens kleinschalige veeteelt en bosbouw.

  Meer info over deze reis

 • Portugal – Wandelen en genieten in de groene Minho

  start: 04 september 2021
  einde:  11 september 2021

  In het noorden van Portugal, op de grens met Spanje, ligt de prachtige Minho-streek. Joëlle en Dirk verwelkomen ons op hun domein, waar de ‘lodges’, elegante cottages uit tentzeil, verspreid liggen in de wilde bloementuin.

  Meer info over deze reis

 • Duitsland – Berlijn

  start: 07 september 2021
  einde:  12 september 2021

  Berlijn moet eigenlijk niet meer voorgesteld worden. De hipste stad van het moment loopt over van de mogelijkheden: geschiedenis & kunst, architectuur & creativiteit, hippies & start-ups.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland – Santorini & Anafi

  start: 11 september 2021
  einde:  19 september 2021

  Een vulkaanexplosie ligt aan de basis van het ontstaan van Santorini, een eiland waarvan de schoonheid het gevolg is van de wisselwerking tussen vulkanische en menselijke activiteit.

  Meer info over deze reis

 • Montenegro – Mediterraan Montenegro

  start: 25 september 2021
  einde:  02 oktober 2021

  Montenegro is ‘hot’ onder wandelaars. Het land ligt voor meer dan de helft boven de 1000 m hoogte en herbergt een schat aan natuurschoon: hooggebergte met grillige rotsen, diepe canyons, ruige toppen, groene zomerweiden en oerbos.

  Meer info over deze reis

 • Griekenland – Wandelweek op Rhodos

  start: 02 oktober 2021
  einde:  09 oktober 2021

  In het vroege najaar, wanneer het massatoerisme op z'n einde loopt, gaan we in deze verste uithoek van het Griekse eilandenrijk bij aangename, mild-warme temperaturen te voet op ontdekking.

  Meer info over deze reis

 • Jordanië – Cultuur, woestijn en gastvrijheid

  start: 03 oktober 2021
  einde:  13 oktober 2021

  Het gastvrije koninkrijkje Jordanië is weer helemaal "in" en terecht! Het herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden en bovendien kan je er ook prachtige tochten maken.

  Meer info over deze reis

 • Marokko – Marrakech

  start: 24 oktober 2021
  einde:  30 oktober 2021

  Marokko betovert: met kleuren, geuren, met zijn palet aan landschappen, de warmte van zijn bevolking die wij al lang geleden in ons hart hebben gesloten.

  Meer info over deze reis

 • Spanje – Gran Canaria

  start: 24 oktober 2021
  einde:  31 oktober 2021

  Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste witte dorpen en eeuwenoude tradities.

  Meer info over deze reis

  me inschrijveninformatie aanvragen

  single_reizen