gratis kennismaking

terug naar overzicht

27 mrt 2023

Hoe ervaart een hoogopgeleide single man als Dirk de kennismaking met het relatiebureau altero?

delen
Hoe ervaart een hoogopgeleide single man als Dirk de kennismaking met het relatiebureau altero?

Samenwerken met ons relatiebureau altero betekent vooral dat we de tijd nemen om te luisteren, want elk verhaal is uniek en zo is ook de zoektocht naar de ideale partner uniek.

Na enige aarzeling zette Dirk onlangs de stap om met ons kennis te maken. Hij stond eerst een beetje sceptisch tegenover het idee wat een matchmaker voor hem kon betekenen.

De meerwaarde van een matchmaker!

“Zal dit iets veranderen?” en “Wat kan een matchmaker dat ik niet kan?” zijn vaak voorkomende vragen waar singles mee zitten. Echter zien we vaak in de praktijk dat klanten snel merken waarom ze beroep doen op professionele matchmakers, om op een kwalitatieve manier de juiste partner te vinden zonder te veel nutteloze tijd te verliezen.

Lees hier de eerste ervaring van Dirk.

“Na een eerste kennismaking online koos ik ervoor om het vervolggesprek verder te zetten bij Veronique in Leefdaal, ook al waren er dichterbij alternatieven.

Ik werd door haar vriendelijk begroet en naar een knus salonnetje geleid. Een tas koffie, een zachte zetel en haar gastvrijheid zorgden ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde.

Tijdens het meer dan twee uur durend gesprek werd ik kundig aangezet om mijn levensloop op te dissen terwijl Veronique alles registreerde op haar laptop. Veronique stelde zich daarbij professioneel op, waarmee ik geenszins zakelijk of koel bedoel, maar wel uitnodigend, doordacht en met de nodige diepgang. Het zorgde er samen met de serene sfeer voor dat ik vrijuit kon praten, ook over eerder gevoelige onderwerpen.

Zowat twee weken later kreeg ik mijn profiel doorgestuurd dat was opgemaakt op basis van ons gesprek. Ik kon er me helemaal in herkennen wat nogmaals bewijst dat er erg goed geluisterd werd. Als het vervolg van het traject even aangenaam en vlot verloopt, staan er mij nog mooie dingen te wachten! - DIRK ”