OPGELET
   “Vind je lief(de)!” is het nieuw coachingstraject van altero, jouw persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar een liefdevolle relatie. Meer info via de rubriek "groeien”.
Fotozoektocht met de fiets langs de Groene Gordel van Brugge (50km)

Fotozoektocht met de fiets langs de Groene Gordel van Brugge (50km)


Evenementgegevens


Deze prachtige fietstocht is een klassieker die niet mag ontbreken op jouw bucket list voor dit jaar. Smeer je benen alvast in voor een stevig tochtje vol natuur, cultuur, onbekende pareltjes en natuurlijk ook een beetje spelplezier.

Om een extra dimensie te geven aan deze tocht, werkte Dirk een leuke fotozoektocht uit. Bij start krijg je enkele foto’s mee, aan jou en je team om tijdens het fietsen (en babbelen) goed op te letten zodat je de foto’s in juiste volgorde kan plaatsen. Het is geen wedstrijd op tijd, je kan dus honderduit je tijd nemen om te genieten en te stoppen voor een picknick of drankje. De groepjes die erin slagen om alle foto’s in juiste volgorde te zetten, krijgen bij aankomst een leuke verrassing!

De route wordt aangeduid door de typische (en duidelijke) bordjes van Groene Gordel Brugge. De route start op de parking van Domein Beisbroek ten westen van Brugge. Via Loppem vervolg je jouw weg met de klok mee via de statige kastelen en hun parken rond Brugge richting de prachtige polderlandschappen van de Damse Vaart. Overigens een ideaal plekje voor een tussenstop als de horeca dan al weer open is. Indien niet, niet getreurd, dan heeft Singles misschien wel een verfrissende oplossing.

Na het pittoreske Damme zet je koers richting hartje Brugge waar je de geschiedenis van de stad kan opsnuiven langs de waterkant. We rijden Brugge weer uit langs het kanaal Gent-Oostende en het dorpje Varsenare duwt ons voor de laatste kilometers richting het startpunt.

Een behoorlijk lang traject, maar je kan er je tijd voor nemen.

 

 

Voor deze activiteit is een lidmaatschap Altero ‘Duo’ ONTMOETEN & BELEVEN nodig of een lidmaatschap bij Singles®.

Related posts