OPGELET
   “Vind je lief(de)!” is het nieuw coachingstraject van altero, jouw persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar een liefdevolle relatie. Meer info via de rubriek "groeien”.
Genieten met al je zintuigen tijdens de 7 senses stadswandeling in Gent

Genieten met al je zintuigen tijdens de 7 senses stadswandeling in Gent


Evenementgegevens


Niet de zoveelste stadswandeling die je langs platgetreden paden brengt, maar een waar feest voor de zintuigen: dat is de Seven Senses Tour. Ontdek Gent door de ogen van Jan Van Eyck en gebruik net zoals de grootmeester al je zintuiglijke troeven.

Laat je meevoeren langs historische pareltjes zoals het Groot Vleeshuis en het Geeraard de Duivelsteen. Bevaar vervolgens de Gentse binnenwateren en aanschouw een spektakel van digitale projecties in de tunnel onder het François Laurentplein. Wissel zintuiglijke ervaringen en monumentale Gentse gebouwen af met verbluffende streetartkunstwerken. Grote namen als Hyuro, Pastel, Strook en Isaac Cordal laten hun creativiteit los op de stad en trakteren ons op indrukwekkende muurschilderingen en straatkunst.

Verder houden we halt bij een aantal gepassioneerde Gentse makers. Betreed de winkel, werkplaats of het atelier van een ambachtelijke hedendaagse meester en krijg een unieke blik achter de schermen bij een van de vele vakmensen die de stad rijk is. Honger gekregen van al dat stappen? Ook je smaakpapillen worden niet verwaarloosd! Proef op één van de stopplaatsen van een ambachtelijk en lokaal geproduceerde lekkernij.

Dankzij de geurinstallatie in het Geeraard de Duivelsteen waan je je dan weer als vanzelf in de paradijselijke tuin van de gebroeders Van Eyck. Ontdek hoe de bloemenrijke weide op het Lam Gods zou ruiken als je in het wereldberoemde schilderij zou kunnen stappen. Leg ten slotte je oor te luister in de Achtersikkel waar je kan genieten van een muzikale soundscape. Een immersieve ervaring die de geschiedenis en geheimen van het gebouw blootgeeft. Wie Gent eens op een totaal andere manier wil ontdekken, mag deze tour dus absoluut niet missen!

 

 

Voor deze activiteit is een lidmaatschap Altero ‘Duo’ ONTMOETEN & BELEVEN nodig of een lidmaatschap bij Singles®.

Related posts