OPGELET
   “Vind je lief(de)!” is het nieuw coachingstraject van altero, jouw persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar een liefdevolle relatie. Meer info via de rubriek "groeien”.
Initiatie Stand Up Paddle op het kanaal in Nieuwpoort

Initiatie Stand Up Paddle op het kanaal in Nieuwpoort


Evenementgegevens


UP of Stand Up Paddle Boarding is een superleuke activiteit die je kan doen op het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele en garant voor een gezellige COVID-proof namiddag op het water .

Uit de naam SUP of Stand Up Paddle Boarding kan je al heel wat afleiden. SUP is een rage die overgewaaid komt uit Hawaï. Begonnen als alternatief voor het golfsurfen bij een platte zee, maar nu een volwaardige sport op zich. Bij SUP sta je recht op je plank en gebruik je een lange peddel om vooruit te komen, net zoals bij de gondels in Venetië.

Je zal niet zo snel van je SUP vallen, want de plank is groter en stabieler dan een gewone surfplank. Je gaat op je SUP staan, zoekt je evenwicht en peddelen maar! Je zal zien dat suppen helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt. Voor je het weet ben je verkocht en glijd je over het kanaal als een echte pro!

Op de Outsider locatie aan ‘t Kraaienest in Nieuwpoort kan je vertrekken voor een ontspannend tochtje met de SUP onder begeleiding van de monitor die je alle nodige tips&tricks meegeeft. In de gezellige bar kan je (hopelijk!!) genieten van een hapje, drankje en het mooie uitzicht over de West-Vlaamse polders.

 

 

Voor deze activiteit is een lidmaatschap Altero ‘Duo’ ONTMOETEN & BELEVEN nodig of een lidmaatschap bij Singles®.

Related posts