OPGELET
  • Contacteer ons voor een online kennismakingsgesprek en we helpen je bij het vinden van een partner die past in jouw liefdevolle bubbel.

Teambuilding: Ontsnap uit de gevangenis van Prison Island te Eeklo

Teambuilding: Ontsnap uit de gevangenis van Prison Island te Eeklo


Evenementgegevens


Yeti-Eeklo is de eerste locatie in België waar je Prison Island kunt spelen. Prison Island is een mix van Fort Boyard en escape room. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen, elk team bestaat uit 3 à 4 personen.

Prison Island is een gevangenis met 25 cellen. je kan er zoveel doen als je zelf wil binnen 1,5u.

De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. Maak je geen zorgen: De cellen sluiten niet van binnenuit dus je kunt iedere cel en Prison Island steeds en ten allen tijde verlaten… Voor moest het een beetje té spannend worden allemaal.

Achter iedere celdeur schuilen opdrachten, die variëren flink en doen een beroep op de tactische, technische en fysieke kwaliteiten van de spelers. Probeer in elke cel zoveel mogelijk punten te verdienen! Je kunt met je groep zelf bepalen welke cel je wilt spelen. Elke cel heeft eigen kenmerken. Wil je dus opdrachten doen waarbij je fysiek bezig moet zijn kies dan voor een fysiek uitdagende cel. Ben je liever een denker, dan kies je voor cellen met denkopdrachten.

 

Voor deze activiteit is een lidmaatschap Altero ‘Duo’ ONTMOETEN & BELEVEN nodig of een lidmaatschap bij Singles®.

Related posts