Een kleine greep uit de feedback van onze leden

Een kleine greep uit de feedback van onze leden

Dagelijks krijgen we vele mailtjes van onze leden met feedback over hun ontmoetingen, met het goede nieuws dat ze een klik voelen bij elkaar of dat ze als koppel verder gaan. Uiteraard doet dit ons deugd en stimuleert het ons dag na dag om verder te gaan met deze boeiende job.

Beste Ilse,

We zijn hier op ons eerste reisje en aan het genieten van de fameuze “klik”. Bedankt om ons samen te brengen. Dit voelt heel heerlijk en heel super aan. Nogmaals bedankt !

Vele groetjes vanuit S.

M en K

Woahh Ilse, wat doe je me aan 🙂

Ik kom net terug van het dateje met N? ‘t Is een leuke, lieve én knappe mie; 6 uur hebben we gewandeld, gepraat en iets gegeten. Noteer dat maar als langste eerste uitje ooit ! We zien elkaar dus nog 🙂

Zet je mijn profiel dan even op pauze ?

Blije groetjes,

S

Hey Ilse

Toen ik het  profiel van B las, was ik heel enthousiast. Het klonk bijna als mijn ideale man. Veel verschillende interesses, een goede job, op zoek naar een stabiele relatie,… We hebben afgesproken en het was echt een gezellige avond. B is galant, neemt initiatief, vlotte prater, man van de wereld. Kortom een aangename man.

E

Dag Ilse en Ilse,

“Eerlijk…we vonden het beiden een beetje raar…

Altero brengt mensen bij elkaar en proberen kan geen kwaad.

We krijgen zeker wel jouw raad!

Iemand ontmoeten is een toeval en jullie hebben dat toeval een beetje geholpen. Sindsdien zijn wij een gelukkig stel.

Ongelooflijk bedankt om ons samen te brengen!”

Groetjes,

P en K

Ikzelf vond het een geslaagde avond, en zag wel meer potentieel in deze date, om niet te zeggen dat ik het al de beste date vond tot nu toe waar ik toch potentieel in zag. En de afstand zat ook goed want ze was van Vlaams – Brabant. Op uiterlijk vlak is het ook steeds een goede keuze geweest van jullie moet ik zeggen. Maar ok, het lot heeft anders beslist.

B

Gisteren ben ik met J iets gaan drinken. Het was een hele fijne avond. We hebben heel goed gebabbeld en gelachen. Er waren heel wat raakvlakken en over bepaalde zaken hadden we hetzelfde gedacht. Dus volgens mij klikte het wel en ik had wel zin om nog eens af te spreken.

D

dag Ilse,

dankjewel voor het doorsturen van het profiel van P. We hebben ondertussen een tweetal keer ontmoet en het valt goed mee. We kunnen goed praten en voeren lange telefoongesprekken. Ik zou graag P nog wat beter leren kennen en daar echt tijd voor nemen.

met vriendelijke groet,

C

Hey Ilse

eerst en vooral wil ik u en uw team bedanken voor de snelle en vlotte werking. Het profiel dat je me doorstuurde spreekt me heel hard aan. Ik neem met haar contact op.

B

Dag Ilse,

Ik vind het heel tof dat je ervoor kiest om te gaan voor wat voor mij belangrijk is. En zoals ik je een tijdje geleden al vertelde hoeft het voor mij allemaal niet zo snel te gaan.  Ik weet dat ik geen ‘standaard’-relatie zoek (wat dat dan ook moge betekenen hé) 🙂 maar blijf ervan overtuigd dat meer en meer mensen de weg zullen vinden naar altero.

Warme groeten en succes

A

Dag Ilse,

Heb al twee ontmoetingen achter de rug met C, is zeer goed meegevallen .
Ik wil nu toch efkens de tijd nemen om deze dame beter te leren kennen.
Mijn vraag naar jou toe is “kan ik mijn lidmaatschap in stand by zetten ?” en een tijdje de gebeurtenissen afwachten .

Ik wil jou en je team bedanken voor het tot nu toe geleverde bemiddelingswerk !

mvg

p

Related posts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *