Gaan single vrouwen graag met een getrouwde man?

Gaan single vrouwen graag met een getrouwde man?

Bl_Getrouwde-manVolgens een studie van datingwebsite Victoria Milan is 29% van de vrouwen die zich aanmelden single. De website is bedoeld voor mensen die in principe een vaste relatie hebben en die op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuurtje.  Ze zijn op jacht naar een getrouwde man. Omdat de seks beter is, zo blijkt uit een enquête onder de deelnemers. (bron: HLN/Goed Gevoel)

We trekken deze cijfers niet in twijfel, maar wat bij altēro opvalt is dat de single vrouwen die zich aanmelden erg serieus zijn in hun zoektocht naar een nieuwe partner…. Ze zoeken commitment, iemand die een meerwaarde biedt in hun leven.

Dat methodologie erop toeziet dat alle leden 1)  vrij, 2) relatieklaar, 3) relatiebekwaam en 4) de juiste objectieven hebben is voor veel vrouwen erg belangrijk. Dikwijls horen we dat single vrouwen niet gesteld zijn op een man die niet opnieuw “relatieklaar” is. Of anders gezegd: een man die zijn scheiding, breuk of verlies van de vorige partner nog niet helemaal verwerkt heeft.

Uit onze statistieken blijkt ook dat vrouwen gemiddeld gezien langer single zijn voor zij zich wagen aan een nieuwe relatie dan mannen. De voornaamste reden hiervoor zijn dikwijls de kinderen. Ook merken we dat vrouwen vaak aangeven dat ze het voor zichzelf nog te vroeg vinden. Te snel opnieuw in een relatie stappen hypothiceert immers je volgende relatie en laat niet toe dat deze op een gezonde manier kan groeien.

Ook binnen altēro Groeien, onze pijler die zich richt op bewustwording en  persoonlijke groei, valt op dat meer single vrouwen dan mannen beroep doen op onze lezingen, workshops en individuele sessies.

Zo zie je maar….

Related posts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *