OPGELET
Aanbod

Aanbod coaching en begeleiding

Veel mannen en vrouwen liepen teleurstellingen op. Dikwijls komen dezelfde patronen en verkeerde overtuigingen terug. Single Coaching kijkt kritisch mee waarom het tot nu toe niet lukte en wat eraan kan gedaan worden. Iedereen kan iets veranderen aan zijn houding, vaardigheden en gedrag. Singles Coaching helpt je bij je zoektocht.

Jouw persoonlijke Single-scan

Heb je vooral behoefte om inzicht te verkrijgen in waar jouw valkuilen en kansen liggen? Dan is het mogelijk om een sessie van 2 uur te volgen waarin jouw specifieke aandachtspunten in kaart worden gebracht. Er wordt onder andere een relatiebiografie opgesteld waarin gekeken wordt waar jij (onbewust) jouw partners op selecteert. Vervolgens wordt in beeld gebracht wat je anders of beter kan doen om een passende partner te vinden. Aan het einde van de sessie heb je een aantal concrete inzichten en adviezen.

 

Single coachingstraject: Vind je lief(de)!

Doel van dit programma is om een partner te vinden met wie je een fijne relatie mee kan uitbouwen. In dit programma krijg je intensieve begeleiding van jouw single coach en gaan we praktisch aan de slag.

Het programma bestaat uit 4 sessies:

  • Mijn “innerlijke ik” binnen een relatie
  • Mijn liefdesbril, een blik op relaties en liefde
  • Mijn persoonlijke uitdaging, doorbreek de vicieuze cirkel
  • Mijn actieplan, samen concreet aan de slag

Nieuwe vaardigheden, praktische handvatten en opdrachten worden aangereikt om jouw doel te bereiken. Waar nodig wordt dieper ingegaan om jouw belemmeringen of niet-effectieve patronen te overwinnen. Je coach begeleidt je in de verschillende fases van het zoekproces, door middel van gesprekken en oefeningen, maar ook door middel van concrete inzichten,  adviezen en tips & tricks.

De sessies gebeuren meestal online, dit is makkelijk en efficiënt, geen files of verplaatsing nodig. Heb je geen ervaring met online gesprekken? Geen probleem, ook hier helpt je coach je op weg.

Psychotherapie

Soms kom je er zelf echt niet meer uit en heb je het gevoel helemaal “vast te zitten”. Psychotherapie is dan zeker een optie. Het helpt om pijnlijke ervaringen te verwerken, jezelf en anderen te aanvaarden en moeilijke situaties beter de baas te kunnen. Het is een proces van bewustwording en van daaruit (meer) bewuste keuzes te maken.

Prijzen

Bij voorkeur volg je eerst de Single-scan en nadien het single coachingstraject. Beiden modules kunnen ook apart gevolgd worden. De éénmalige Single-scan kost € 390,-. Het single coachingtraject met 4 sessies kunnen we op maat aanbieden. De prijzen van losse coachingsessies zijn op aanvraag.

Voor een “duo” inschrijving GROEIEN (Single-scan & Coachingstraject) en BELEVEN bieden we een voordeeltarief van 250 euro bij een Singles lidmaatschap met toegang tot de georganiseerde activiteiten. Mee info op altero BELEVEN.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.