Aanbod

Aanbod coaching en begeleiding

Eénmalige analysesessie

Iedereen heeft sterke en minder sterke kanten, zeker als het op liefde en relaties aankomt. De jouwe nemen we onder de loep in een lange sessie van 2 uur. Hoe verliep je relatiegeschiedenis tot nu toe? Op welke manier kies jij je partners uit, misschien onbewust? En vooral: wat kan er anders en beter?

Deze sessie is een uitstekende voorbereiding op een traject relatiebemiddeling. Je wordt je alvast bewust van een aantal inzichten met betrekking tot jezelf.

Indien je deze sessie boekt, geniet je 100 euro korting op een contract altero ontmoeten (standaard 6 maand of jaarcontract).

Eénmalige sessie: voorbereiding op het daten

Stel, je bent al een tijd uit het datingcircuit en je voelt weerstand om de draad terug op te pikken.  Hoog tijd om het zelfvertrouwen weer wat op te krikken!

Wandelcoaching

Hier kom je met je coach in beweging en wel in de helende natuur tijdens een lange rustgevende wandeling. Samen werken we aan jouw thema(s).  De fysieke beweging gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de open velden brengt mensen vernieuwde inzichten.
Deze sessies gaan door in Gent. Zeker het proberen waard.

Een individueel coaching traject

Coaching werkt steeds actiegericht. Wat wil je precies bereiken, op welke manier wil je veranderen? Tijdens een individueel traject en op basis van een 1-op-1 relatie met de coach kom je los van je struikelblokken of drempelvrees. Een gemiddeld coachingtraject duurt 6-8 sessies, maar ons traject wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften.

Psychotherapie

Soms kom je er zelf echt niet meer uit en heb je het gevoel helemaal “vast te zitten”. Psychotherapie is dan zeker een optie. Het helpt om pijnlijke ervaringen te verwerken, jezelf en anderen te aanvaarden en moeilijke situaties beter de baas te kunnen. Het is een proces van bewustwording en van daaruit (meer) bewuste keuzes te maken.

Prijzen

Al onze coaching en psychotherapie gesprekken kosten 50 euro per uur.