OPGELET
  • Contacteer ons voor een online kennismakingsgesprek en we helpen je bij het vinden van een partner die past in jouw liefdevolle bubbel.

Aanbod

Aanbod coaching en begeleiding

Eénmalige analysesessie

Iedereen heeft sterke en minder sterke kanten, zeker als het op liefde en relaties aankomt. De jouwe nemen we onder de loep in een lange sessie van 2 uur. Hoe is je persoonlijkheid?

Hoe verliep je relatiegeschiedenis tot nu toe? Op welke manier kies jij je partners uit, misschien onbewust? En vooral: wat kan er anders en beter?

Deze sessie is een uitstekende voorbereiding op een traject relatiebemiddeling. Je wordt je alvast bewust van een aantal inzichten met betrekking tot jezelf.

Indien je na deze sessie een Altero ontmoeten jaarcontract aangaat, hoef je de uitgebreide screening niet meer te doen en trekken we 110 euro af van het jaarcontract en kunnen we direct starten met het matchen.

Eénmalige sessie: voorbereiding op het daten

Stel, je bent al een tijd uit het datingcircuit en je voelt weerstand om de draad terug op te pikken.  Hoog tijd om het zelfvertrouwen weer wat op te krikken!

 

Een individueel coaching traject

Coaching werkt steeds actiegericht. Wat wil je precies bereiken, op welke manier wil je veranderen? Tijdens een individueel traject en op basis van een 1-op-1 relatie met de coach kom je los van je struikelblokken of drempelvrees. Een gemiddeld coachingtraject duurt 6-8 sessies, maar ons traject wordt helemaal afgestemd op jouw behoeften.

Psychotherapie

Soms kom je er zelf echt niet meer uit en heb je het gevoel helemaal “vast te zitten”. Psychotherapie is dan zeker een optie. Het helpt om pijnlijke ervaringen te verwerken, jezelf en anderen te aanvaarden en moeilijke situaties beter de baas te kunnen. Het is een proces van bewustwording en van daaruit (meer) bewuste keuzes te maken.

Prijzen

Al onze coaching en psychotherapie gesprekken kosten 65 euro per uur en kunnen via videocall gebeuren.