Contacteer ons voor een online kennismakingsgesprek en we helpen je bij het vinden van een partner die past in jouw liefdevolle bubbel.
Nieuw aanbod : Groeiweek in Italia

Nieuw aanbod : Groeiweek in Italia

Wat?

5 daagse groeiweek van woensdag 24 tot zondag 28 september 2014

Voor wie?

alleenstaanden die aandacht willen geven aan persoonlijke groei, in combinatie met een kleine culturele en culinaire vakantie in het romantische Italië

Programma

ikzelf

 • Wie ben ik ?
 • Wat zijn mijn normen, waarden en behoeften?
 • Hoe ziet mijn “ijsberg” eruit ? Boven en onder het water ? Wat zijn mijn kernovertuigingen ?
 • Wat zegt mijn SWOT analyse over mij ?
 • Wat zijn de centrale thema’s in mijn leven ?
 • Waarvoor ben ik verantwoordelijk ?
 • Waar wil ik naartoe ? Wat wil ik anders in mijn leven ? Hoe geraak ik daar ?
 • “Systeemdenken” toegepast op mijn situatie

ik in een relatie

 • Wat wil ik nu eigenlijk voor/van een partner?
 • Ben ik te kritisch? Of juist te makkelijk?
 • Hoe bewaak ik mijn persoonlijke grenzen ?
 • Welke relatievorm is goed voor mij ?
 • Kan ik zorgen dat we voor altijd bij elkaar blijven ? Mijn communicatietechnieken verbeterd!

Naast 5 uur workshops per dag, houd je voldoende tijd over om heerlijk vakantie te houden. In deze vrije uren, kan je samen met de andere deelnemers of alleen allerlei activiteiten ondernemen. Er is ruimte om te wandelen, te fietsen, musea te bezoeken, te shoppen,.. of gewoon rond te kuieren door het prachtige stadje. Ook een bezoekje aan Milaan of Verona hoort tot de mogelijkheden.

Waar?

Bergamo, één van de oudste steden van Lombardia, telt 120.000 inwoners en heeft een historisch centrum (dat dateert uit de Middeleeuwen) en een modern stadsgedeelte. De Bergamaschi staan bekend om hun eigen keuken en gastvrijheid. Het is er mooi om te wandelen. Bergamo ligt op 1 uur van Milaan en Verona.

Reisinformatie

groep van 10 deelnemers;
klein modern hotelletje vlakbij centrum en station;
één – of tweepersoonskamer (airco, wifi, flatscreen… )
ontbijt, lunch en diner inbegrepen; elke middag en avond eten we in een ander restaurantje en verkennen we verder de locale keuken. Vliegtuigtickets zijn niet inbegrepen in de prijs. In Milaan en Bergamo zijn 3 luchthavens. Zowel Easyjet als Ryanair bieden meerdere vluchten per dag aan. Het hotel is erg makkelijk bereikbaar en ligt vlakbij het station en de luchthaven van Bergamo. Tijdig boeken betekent lage prijzen.(*)

Prijzen

éénpersoonskamer: 660 euro per persoon tweepersoonskamer: 560 euro per persoon

Related posts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *