Heren, we hebben momenteel een groot aantal vrouwelijke leden. Het zal je verbazen mocht je weten welke dames lid zijn. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
Stappenplan relatiebemiddeling

Een duidelijk stappenplan

Op weg gaan naar een nieuwe liefde is spannend en uitdagend. Je geeft jezelf bloot en je weet niet welke avonturen je pad zullen kruisen. Maar goed begonnen is nog altijd half gewonnen. En bij altero heb je alvast een streepje voor. Je mag rekenen op een kwaliteitsvol traject dat wetenschappelijk onderbouwd is en waarbij persoonlijk contact centraal staat.

“Een nieuwe tocht aanvatten vraagt moed, maar bij elke stap die we zetten, beseffen we hoe verkeerd het zou zijn geweest van stil te blijven staan”.
Roberto Begnini

1. Informatief gesprek

Je hebt al eens rondgekeken op de website en hebt interesse? Je contacteert ons via email en dan stellen we een aantal gerichte vragen om na te gaan of er voldoende mogelijkheden zijn. Indien we een zinvol traject kunnen aanbieden, gaan we kennismaken via een informatief gesprek. Dat doen we graag persoonlijk, je bent van harte welkom op het kantoor van Veronique. Zij is zaakvoerder en doet de matching, waardoor ze graag iedereen individueel ontmoet en zo ook beter kan inschatten welk contract voor jou het meest zinvol kan zijn op basis van de mogelijkheden in de database. We bespreken al jouw vragen en geven een woordje uitleg bij de werking van altero. Gaan we ervoor? Dan bekijken we samen het contract en maken we een afspraak voor het dieptegesprek, dat door kan gaan bij Veronique te Leefdaal of bij een medewerker in de regio van jouw voorkeur.

2. Dieptegesprek

Dat dieptegesprek(+/- 2uur) wordt voorbereid met een online vragenlijst.

Zo kan je al eens rustig nadenken over wat we nadien gaan bespreken. Tijdens deze stevige babbel leren we elkaar beter kennen, bekijken we je relatiegeschiedenis en worden jouw wensen en verwachtingen duidelijk.

3. Uw persoonlijk dossier

Op basis van dit gesprek maakt altero een uitgebreid dossier op, voor intern gebruik bij de selecties.

Daarnaast wordt ook een profiel opgesteld om je aan mogelijke partners voor te stellen. Dat leggen we uiteraard eerst ter goedkeuring aan jou voor.

4. Selectie van kandidaat

Op basis van je dossier, en eventueel vorige feedbacks, wordt een (nieuwe) kandidaat geselecteerd. Vervolgens ontvang je een partnervoorstel en kan je afspraken maken voor een eerste ontmoeting.

Altero streeft naar een kwalitatief partnervoorstel, maar is sterk afhankelijk van de gewenste criteria/leeftijd/regio flexibiliteit. De mogelijkheden bespreken we samen bij het kennismakingsgesprek.

5. Feedback

Na een ontmoeting horen we natuurlijk graag je feedback om ons te helpen nieuwe partnervoorstellen bij te sturen indien nodig.