Contacteer ons voor een online kennismakingsgesprek en we helpen je bij het vinden van een partner die past in jouw liefdevolle bubbel.
Stappenplan relatiebemiddeling Covid

Wegens het COVID-19 virus en de noodzakelijke social distancing herzien we onze manier van werken.

Ons proces blijft dezelfde. Het is niet de bedoeling dat altero een online dating bureau wordt zoals zovelen op de markt, waar je eindeloos kan swipen en profielen kan bekijken. Altero behoudt zijn professionele en uitgebreide aanpak en screening om in alle discretie een perfecte match voor jou te selecteren. Het is de manier waarop we elkaar ontmoeten dat enigszins anders zal zijn.

Hieronder leggen we stap voor stap de werkwijze uit.

Een duidelijk stappenplan

Op weg gaan naar een nieuwe liefde is spannend en uitdagend. Je geeft jezelf bloot en je weet niet welke avonturen je pad zullen kruisen. Maar goed begonnen is nog altijd half gewonnen. En bij altero heb je alvast een streepje voor. Je mag rekenen op een kwaliteitsvol traject dat wetenschappelijk onderbouwd is en waarbij persoonlijk contact centraal staat.

“Een nieuwe tocht aanvatten vraagt moed, maar bij elke stap die we zetten, beseffen we hoe verkeerd het zou zijn geweest van stil te blijven staan”.
Roberto Begnini

1. Informatief gesprek

Je hebt al eens rondgekeken op de website en hebt interesse? Je contacteert ons via email en dan stellen we een aantal gerichte vragen om na te gaan of er voldoende mogelijkheden zijn. Indien we een zinvol traject kunnen aanbieden, gaan we kennismaken via een informatief gesprek. Dat doen we telefonisch of via videocall. Je bent ook van harte welkom op het kantoor van Veronique, dan volgen we de regels van social distancing en als het weer het toelaat houden we het gesprek buiten op het terras. Veronique is zaakvoerder en doet de matching, waardoor ze graag iedereen individueel ontmoet en zo ook beter kan inschatten welk contract voor jou het meest zinvol kan zijn op basis van de mogelijkheden in de database. We bespreken al jouw vragen en geven een woordje uitleg bij de werking van altero. Gaan we ervoor? Dan bekijken we samen het contract en maken we een afspraak voor het dieptegesprek, dat door kan gaan via videocall of, indien het opnieuw kan, bij een medewerker in de regio van jouw voorkeur.

2. Dieptegesprek

Dat dieptegesprek(+/- 2uur) wordt voorbereid met een online vragenlijst.

Zo kan je al eens rustig nadenken over wat we nadien gaan bespreken. Tijdens deze stevige babbel leren we elkaar beter kennen, bekijken we je relatiegeschiedenis en worden jouw wensen en verwachtingen duidelijk.

3. Uw persoonlijk dossier

Op basis van dit gesprek maakt altero een uitgebreid dossier op, voor intern gebruik bij de selecties.

Daarnaast wordt ook een profiel opgesteld om je aan mogelijke partners voor te stellen. Dat leggen we uiteraard eerst ter goedkeuring aan jou voor.

4. Selectie van kandidaat

Op basis van je dossier, en eventueel vorige feedbacks, wordt een (nieuwe) kandidaat geselecteerd. Vervolgens ontvang je een partnervoorstel en kan je afspraken maken voor een eerste ontmoeting. Indien je dat wenst kan dat vanop afstand. Je ontvangt een weblink en een persoonlijk account om samen te videobellen. We geven graag een woordje uitleg over hoe je dat het best aanpakt. Een persoonlijke ontmoeting kan ook, indien jullie de regels van social distancing toepassen.

Altero streeft naar een kwalitatief partnervoorstel, maar is sterk afhankelijk van de gewenste criteria/leeftijd/regio flexibiliteit. De mogelijkheden bespreken we samen bij het kennismakingsgesprek.

5. Feedback

Na een ontmoeting horen we natuurlijk graag je feedback om ons te helpen nieuwe partnervoorstellen bij te sturen indien nodig.