OPGELET
Stappenplan relatiebemiddeling Covid

Wegens het COVID-19 virus en de noodzakelijke social distancing herzien we onze manier van werken.

Ons proces blijft dezelfde. Het is niet de bedoeling dat altero een online dating bureau wordt zoals zovelen op de markt, waar je eindeloos kan swipen en profielen kan bekijken. Altero behoudt zijn professionele en uitgebreide aanpak en screening om in alle discretie een perfecte match voor jou te selecteren. Het is de manier waarop we elkaar ontmoeten dat enigszins anders zal zijn.

Hieronder leggen we stap voor stap de werkwijze uit.

Een duidelijk stappenplan

Op weg gaan naar een nieuwe liefde is spannend en uitdagend. Je geeft jezelf bloot en je weet niet welke avonturen je pad zullen kruisen. Maar goed begonnen is nog altijd half gewonnen. En bij altero heb je alvast een streepje voor. Je mag rekenen op een kwaliteitsvol traject dat wetenschappelijk onderbouwd is en waarbij persoonlijk contact centraal staat.

“Een nieuwe tocht aanvatten vraagt moed, maar bij elke stap die we zetten, beseffen we hoe verkeerd het zou zijn geweest van stil te blijven staan”.
Roberto Begnini

1. Registratie

Je hebt al eens rondgekeken op de website en hebt interesse? Via het registratieformulier bezorg je ons de nodige informatie. We contacteren je nadien om een informatief gesprek vast te leggen. Indien we je niet kunnen helpen dan zijn we daar van bij de start transparant in. Indien wel, dan gaan we verder met de volgende stap.

2. Kennismakingsgesprek

We maken kennis via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat doen we telefonisch of via videocall. Je bent ook van harte welkom op het kantoor van Veronique volgens de regels van social distancing. Veronique is zaakvoerster en wenst alle klanten te ontmoeten om op die manier gelijkgestelde mensen samen te brengen.

We bespreken in alle discretie jouw vragen. Gaan we ervoor? Dan bekijken we samen de overeenkomst en maken we een afspraak voor het dieptegesprek, dat door kan gaan via videocall of, indien het opnieuw kan, bij een psycholoog-therapeut in de regio van jouw voorkeur.

3. Dieptegesprek

Dat dieptegesprek wordt voorbereid met een online vragenlijst. Zo kan je al eens rustig nadenken over wat we nadien gaan bespreken.

Tijdens deze stevige babbel leren we elkaar beter kennen, bekijken we je relatiegeschiedenis en worden jouw wensen en verwachtingen duidelijk. Het gesprek is een evenwichtige balans tussen ratio en emo.

4. Uw persoonlijk dossier

Op basis van dit gesprek maakt altero een uitgebreid dossier op, voor intern gebruik bij de matching. Daarnaast wordt ook een profiel opgesteld om je aan mogelijke partners voor te stellen. Dat leggen we uiteraard eerst ter goedkeuring aan jou voor.

5. Selectie van kandidaat

Op basis van je dossier, en eventueel vorige feedbacks, wordt een (nieuwe) match geselecteerd. Vervolgens ontvang je een partnervoorstel en kan je een afspraak maken voor een eerste ontmoeting.

Indien je dat wenst kan dat vanop afstand. Je ontvangt een weblink en een persoonlijk account om samen te videobellen. We geven graag een woordje uitleg over hoe je dat het best aanpakt. Een persoonlijke ontmoeting kan ook, indien jullie de regels van social distancing toepassen.

6. Feedback

Na een ontmoeting horen we natuurlijk graag je feedback. Was je date een succes? Of gaan we opnieuw aan de slag voor een nieuwe ontmoeting? We overleggen het samen