Contacteer ons voor een online kennismakingsgesprek en we helpen je bij het vinden van een partner die past in jouw liefdevolle bubbel.
Getuigenissen

Een kleine greep uit de feedback die wij krijgen van onze leden.

Wat ons drijft zijn de vele mailtjes zoals hieronder van onze leden met feedback over hun ontmoetingen. Soms eenvoudige feedback maar ook cruciaal om het matching proces te verbeteren, maar soms ook met het goede nieuws dat ze een klik voelen bij elkaar of dat ze als koppel verder gaan.

Uiteraard doet dit ons deugd en stimuleert het ons dag na dag om verder te gaan met deze boeiende job.

Het spreekt voor zich dat in onderstaande citaten de namen door willekeurige initialen vervangen zijn.

Dag Veronique,
Dank je voor het fijne gesprek gisteren. Het deed me stilstaan bij wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. Het werkte verhelderend, moet ik zeggen. 😉
Door onze gesprekken heb ik vertrouwen in jou en in jouw manier van werken. Je zal met de nodige zorg een mogelijke partner voor mij uitkiezen en dit geeft me een fijn gevoel. Samen met jou duim ik dat je matchen voor mij mag vinden waarvan, wie weet, één wil uitgroeien tot een bijzondere verbondenheid.  De toekomst zal het ons tonen.
Ik wens je een mooie dag toe en hou je goed!
K.
 

Dag Veronique,
Vandaag is het exact één jaar geleden dat ik M. voor het eerst heb ontmoet! Wij hebben een wondermooi jaar achter de rug en het blijft aanvoelen als de perfecte “match”.
Well done en dank!

Groetjes,
B.

 

Dag Veronique,
Ik wil je even een update geven van mijn persoonlijke situatie.
Tijdens mijn vakantie leerde ik een man kennen met wie ik ondertussen een relatie heb. Je had er mij nog voor verwittigd he.
Het was zo’n ideale formule om elkaar gedurende een week intensief te leren kennen in verschillende omstandigheden. Het heeft mij doen beseffen dat het voor mij enorm belangrijk is om mijn passie te kunnen delen met een partner. Daarnaast hebben we enorm veel gelijkenissen op vlak van persoonlijkheid die snel duidelijk werden door een week lief en leed te delen. Daarom denk ik dat het een zeer duurzame relatie zal worden.
Dankjewel voor de ondersteuning die je mij gedurende de opstartfase van de zoektocht, bood! Dit heeft me zeker ook geholpen om zelfzeker in mijn huidige relatie te stappen.
Groetjes,

P.

 

Dag Veronique,
Ik kom net thuis van de ontmoeting met S. in Leuven.
Wauw, wat was dat! Er was onmiddellijk een enorme click, zowel qua persoonlijkheid als qua  fysiek. Ik kon haast niet geloven dat zoiets mogelijk was. Hij gaf mij een ongelooflijk goed gevoel: eerlijk, open, geruststellend. Er zijn veel raakvlakken, ook al hebben we verschillende achtergronden. We hebben veel gelachen en ja, ook gekust 🙂
Dank voor de mooie matching!
Groetjes,

A.

 

 

Hallo Veronique,

Marc en ik hebben mekaar ondertussen beter leren kennen en het klikt super goed tussen ons. Dat wouden we graag met je delen.
In bijlage een fotootje. Groetjes vanuit Honfleur. ❤
V en M

 

 

Hallo Veronique,
Even geleden hé.
Graag wil ik je even updaten; ondertussen hebben x en ik al heel wat keren afgesproken, 1 – 2 keer per week/weekend.
Het is altijd heel leuk, ik treed echt wel uit mijn comfortzone en ik vind het leuk X is een heel fijne, lieve man, ik ben elke keer heel blij als ik hem zie ?we leren elkaar kennen en het voelt echt wel heel goed, met af en toe van beide kanten een afremming gezien de verschillen, daar praten we dan ook open over waar ik heel blij om ben :-))
Ik moet wel toegeven dat ik al enkele keren echt wel in paniek ben geweest als ik denk aan een vaste relatie, dan denk ik aan wat jij zei : dat ik toch wel een uitgesproken bindingsangst heb, dus dan weeg ik de voor- en nadelen van een relatie af, de voordelen winnen met glans dus zet ik de twijfels van me af en ik ga er voor
Ik wens je een heel fijn weekend, en wil je bedanken om ons samen te brengen !
Tot lees,
M

 

 

Dag Veronique,

Vrijdagavond ben ik met x een wandeling gaan maken en iets gaan eten.

In ieder geval hebben we heel veel raakpunten en voel ik haar interesse. Ik wil zo snel en zo veel mogelijk bij haar zijn zonder haar af te schrikken.

De vele smsjes en mailtjes die voorafgingen zorgden voor een ongelofelijke spanning met de schrik voor een afschamper maar dat is het zeker niet geworden.

Normaal spreken we volgende zaterdag af maar als ik een signaal krijg dat het vroeger kan, spring ik in mijn auto en rij naar haar toe.

Just don’t know what to do with myself

Groetjes, K.

 

 

Dag Ilse,

Het is al een jaar geleden dat ik mijn voorstel heb gekregen.
x en ik zijn nog steeds gelukkig en wonen bijna officieel samen op mijn appartement.
We zijn ook aan het kijken voor een nieuw huisje voor ons twee en mss in de toekomst onze kindjes.

Bedankt voor mij zo gelukkig te maken.

Vriendelijke groeten
IB

 

 

Dag Julie,

Ik wil je nog eens persoonlijk bedanken. Dank u, voor de moeite en het luisteren en deze ongelofelijke mooie tijd aan mij te schenken. Als je zou zien hoe I. en ik na een paar weken met elkaar omgaan, je zou trots zijn op je werk.

Dank u , met de meest respectvolle groeten

F.

 

 

Hey Julie,

Blijf rustig aan de zijlijn staan, dat gaat hier alsmaar beter. C. en ik doen veel samen en dat werkt nog ook, het heet misschien gelukkig zijn? We voelen ons goed bij elkaar, een beetje tieners terug. We vragen ons soms af hoe je dit aan elkaar kon koppelen? Maar het is wel prima gedaan. Iedere dag groeit de relatie ik weet niet hoeveel maar C. Je hebt een dreamteam gecreëerd, wat een fijne tijd. C is gewoon het einde en een nieuw begin voor mij.

Groeten,

C & F

 

 

Beste Julie,

Bij deze wil ik jouw oprecht en hartelijk bedanken voor aan het aanbrengen van het profiel van C. We hebben intussen beiden een uitzonderlijk goed gevoel van een 100% match, ik vermoed dat dit wel uniek is.

Bedankt,

C

 

 

Dag Julie,

Bij concurrenten zit de matchmaker in een ivoren toren, je kan haar mailen maar krijgt geen antwoord terug. En dat is niet zo tof.

Vandaar het bij jou wel super loopt, ik communiceer met jou en jij maakt ook de match.

Geef je dit maar mee, omdat dit een sterkte is bij jullie, dus …. ?

Groetjes,

M

 

Julie,

Ik moet eerlijk toegeven dat V het type vrouw is dat ik zoek, maar er ontbreken vlinders.

Zowel bij haar als bij mij. Raar, maar is natuurlijk wel zo -dat ook al matcht de vrouw- er moet toch iets van kriebels zijn om te starten.

Dus ja, hier ben ik weer ?

Groetjes,

M

 

 

Dag Julie,

Met ons gaat het onvoorstelbaar goed.. Nadat we op reis zijn geweest  gaan we samenwonen. We kunnen elkaar niet meer missen!

Groetjes,

J

 

 

Beste Julie

Gelieve mijn lidmaatschap op ‘hold’ te zetten.

L en ik dat is een ‘match’.

J

 

 

 

Hoi Julie,

Vrijdagavond hebben L en ik afgesproken voor een terrasje. L is een
leuke vrouw en we hebben een hele gezellige avond gehad die, wat mij betreft
en ik denk ook voor L, naar meer smaakte. Ik heb haar zonet een mailtje
gestuurd met de vraag of ze zin heeft om nog eens af te spreken. We zien
wel verder hoe het loopt.

Naar mijn gevoel ben jij alvast goed bezig met het aanleveren van goeie
profielen die best goed bij mij passen. Hartelijk dank daarvoor!

Fijn weekend nog,

Groetjes,

T

 

Beste,

 

Een tiental dagen geleden mocht ik een eerste partnervoorstel van Altero ontvangen.

Inmiddels hebben M en ik, tot vandaag,  een drietal afspraken gehad. Deze zijn uitermate warm en sfeervol verlopen wat perspectief biedt voor de toekomst . We zijn beide hoopvol en hebben de verwachting uitgesproken dat we verder willen in deze.

Ik wil jullie deze mail sturen ten eerste om feedback te geven en ten tweede jullie te complimenteren met het juiste ‘ voorwerk’ waarvoor dank.

Bovenstaand impliceert dus dat jullie het contract ‘on hold’  mogen zetten.

Met hartelijke groet,

M