Online dating of face-to-face?

Online datingsites en apps hebben hun voordelen, maar ook valkuilen.

Uit onderzoek blijkt dat deze platformen helpen om contacten te vergaren, maar minder om een langetermijnrelatie te vinden. Een beetje zoals in het uitgangsleven: je vindt er makkelijk en veel oppervlakkige contacten, maar je komt er minder vaak de liefde tegen. Kortom, kies dus het kanaal dat het best geschikt is voor jouw doelstelling.

Waarom dan kiezen voor Altero? We zetten onze troeven ten opzichte van online dating even op een rijtje:

Je het vast al gemerkt: online doen mensen zich vaak positiever of anders voor. Wat wil die andere precies? En zijn hun bedoelingen wel zo eerbaar als ze doen uitschijnen?

Dit is uitgesloten bij Altero. Dat is het grote voordeel van onze persoonlijke service en zekerheid over het “sérieux” van de leden.

Online, zeker in het begin, is er geen menselijk contact. Jouw “biologisch” detectiesysteem kan zijn werk niet doen omdat er geen natuurlijke, niet-verbale communicatie is.

Wij kennen onze leden en bouwen als het ware een buffer voor jou in, gebaseerd op expertise, mensenkennis en ervaring.

Hoe meer keuze, hoe moeilijker het kiezen. Het online aanbod is haast onbeperkt, en zo wordt het een hele klus om het kaf van het koren te scheiden.

Altero doet dit werk grotendeels voor jou, aan de hand van een doordachte selectie en een degelijk uitgebouwd ledenbestand.

Dat alles maakt van internetdaten een erg tijdroverende bezigheid. Hoe lang duurt het wel niet tot die eerste afspraak? De kans om een blauwtje te lopen, teleurgesteld of gekwetst te geraken is dan ook groter.

Altero is er voor jou met professionele omkadering en opvolging, zodat ook in het geval van een teleurstelling, die niet hoeft om te slaan in bitterheid of frustratie.

En tot slot: sommige online datingbureaus zwaaien met hoge slagingskansen tot zelfs 70%.  Maar uit onderzoek blijkt dat die gemiddeld slechts rond de 10-15% liggen…