Voor wie

Voor je er erg in hebt, ben je al een hele poos single.

Om welke reden dan ook: weinig tijd voor een sociaal leven, je bent onzeker of introvert, een moeilijk verteerbare scheiding, … Tot op een punt dat je het roer wil omgooien. In dat geval is altero jouw gids en ankerpunt.

Altero richt zich naar singles met een serieuze wens voor een duurzame relatie.

Om je slaagkansen op een nieuwe relatie te maximaliseren, maken wij wel enkele duidelijke afspraken bij het begin van ons traject.

Vrij

We gaan enkel op weg met leden die volledig vrij zijn. Daarom vragen we je in een getrouwheidsverklaring te bevestigen dat je niet in een andere langdurige relatie zit.

Relatieklaar

Vrij zijn is één ding, ‘relatieklaar’ een ander. Maar hoe weet je of je (al) zover bent? Er is geen éénduidig antwoord op deze vraag.

Alleszins neem je na een relatie best voldoende tijd om na te gaan wat er precies is misgelopen. Complete verwerking betekent dat je het einde van een relatie hebt geaccepteerd en beseft waarom deze relatie geen toekomst had.

Pas dan kan je verder: je stelt je makkelijker open, én je staat steviger in je schoenen dan voordien. Aan dit bewustzijn hechten we natuurlijk veel belang. We helpen je ermee omdat het een wezenlijke voorwaarde is voor een nieuwe relatie.