OPGELET
Over ons

Wie of wat is altero?

Altero is een relatiebureau / Matchmaker met hoofdkantoor te Leefdaal, nabij Leuven, dat wordt geleid door Veronique Van de Steen.

Veronique is een enthousiaste, internationaal gecertificeerde matchmaker & Relatie Coach met meer dan 20 jaar ervaring in HR.

Harten troef

Mensen in verandering, zowel professioneel als rationeel zijn voor Veronique een constant gegeven doorheen haar carrière. Met passie en oprechte interesse zal ze vanuit een holistische aanpak je meenemen op pad naar het vinden van een partner.

Haar voorgangsters Ilse Reynders en Julie Maertens bouwden altero uit tot een succesvol relatiebemiddelingsbureau.

De doelstelling van Altero is om niet zomaar een relatiebureau te zijn maar een breder platform voor singles omdat we iets misten in het hedendaagse aanbod. Er werd een professioneel team van psychologen gevormd en samenwerkingen werden aangegaan om dit te bewerkstelligen.

Een sterk persoonlijke, menselijke betrokkenheid. Warmte, maar zonder wolligheid. Diepgang? Jazeker, maar met beide voeten op de grond. Bewust leven en lucht geven aan je ziel: dat is volgens mij de voedingsbodem voor de liefde, die we onze leden graag willen laten ontdekken en beleven.

Altero, de àndere aanpak

Onze naam geeft natuurlijk weer waar het om gaat: het vinden van die ‘betekenisvolle andere’. Iemand die ons completer maakt, juist door ‘anders’ te zijn. En ook: het anders aanpakken in je nieuwe relatie, omdat altero je zal helpen jezelf beter te kennen.

Zelf zien we ons ook als een buitenbeentje, in onze aanpak en filosofie. Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten met onze collega’s, maar altero wil zich ook onderscheiden.

Vooral door extra in te zetten op een warme, menselijke betrokkenheid en door een holistische aanpak van relatiebemiddeling, reizen en activiteiten, coaching en advies aan te bieden.

Of, vertaald naar onze 3 fundamenten:
ontmoeten – beleven – groeien.

Altero werkt samen met Anders Reizen voor de single reizen, dat qua waarden en visie helemaal aansluit bij wie we zijn en wat we willen brengen, en met Singles® voor single activiteiten.