Over ons

Wie of wat is altero?

Altero is een relatiebureau met hoofdkantoor in Damme, nabij Brugge, dat wordt geleid door Julie Maertens en Ilse Reynders.

Julie is een enthousiaste en warme psychologe alsook psychotherapeute met meer dan 10 jaar ervaring.

Ilse is een door de wol geverfde psychologe, relatietherapeute en seksuologe met meer dan 20 jaar ervaring.

Harten troef

Liefde en relaties zijn voor Julie en Ilse reeds jaren een passie.
Ilse Reynders richtte Altero op en bouwde het uit tot een succesvol relatiebemiddelingsbureau. Julie Maertens droomde reeds tijdens haar studies psychologie een relatiebureau op te starten. Na jaren als therapeute gewerkt te hebben kruiste haar pad dat van Altero en bleek er ook hier een perfecte match in de maak. Julie werkt als zaakvoerder vanuit Knokke en Damme en brengt zo ook West-Vlaanderen meer prominent op de kaart.

De doelstelling van Altero is om niet zomaar een relatiebureau te zijn maar een breder platform voor singles omdat we iets misten in het hedendaagse aanbod. Er werd een professioneel team gevormd en samenwerkingen werden aangegaan om dit te bewerkstelligen.

Een sterk persoonlijke, menselijke betrokkenheid. Warmte, maar zonder wolligheid. Diepgang? Jazeker, maar met beide voeten op de grond. Bewust leven en lucht geven aan je ziel: dat is volgens ons de voedingsbodem voor de liefde, die we onze leden graag willen laten ontdekken en beleven.

Altero, de àndere aanpak

Onze naam geeft natuurlijk weer waar het om gaat: het vinden van die ‘betekenisvolle andere’. Iemand die ons completer maakt, juist door ‘anders’ te zijn. En ook: het anders aanpakken in je nieuwe relatie, omdat altero je zal helpen jezelf beter te kennen.

Zelf zien we ons ook als een buitenbeentje, in onze aanpak en filosofie. Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten met onze collega’s, maar altero wil zich ook onderscheiden.

Vooral door extra in te zetten op een warme, menselijke betrokkenheid en door een totaalpakket van relatiebemiddeling, reizen en activiteiten, coaching en advies aan te bieden.

Of, vertaald naar onze 3 fundamenten:
ontmoeten – beleven – groeien.

Altero werkt samen met Anders Reizen voor de single reizen, dat qua waarden en visie helemaal aansluit bij wie we zijn en wat we willen brengen, en met Singles® voor single activiteiten.