OPGELET
Veronique Van de Steen

Veronique Van de Steen

Na 20 jaar gewerkt te hebben als Human Resource verantwoordelijke in meerdere bedrijven nationaal en internationaal, was het voor mij duidelijk waar mijn passie ligt: begeleiden van mensen (en bedrijven) in verandering.

Het heeft me altijd bijzonder geïnspireerd om te begrijpen hoe mensen denken, zijn, voelen en doen. Hoe ze in het leven staan en hoe ze met alle veranderingen -gewild en ongewild- blijven omgaan. De laatste jaren merkte ik een sterke toename van vragen rond persoonlijke begeleiding, met name naar partner-gerichte vragen. Ik voel het als mijn roeping om mijn ervaringen in te zetten in deze boeiende sector.

Om dit proces degelijk te kunnen ondersteunen volgde ik tal van opleidingen, waaronder een internationale certificatie als Internationaal Matchmaker & Relatie Coach.

 

Hoe anderen me omschrijven? Rustig en consciëntieus, met een originele geest die ik ten behoeve van anderen inzet. Hartelijk, intuïtief,  stijlvol zijn woorden die ik nogal eens hoor van anderen. Ik probeer vooral vanuit sterktes en vasthoudendheid te zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Hierbij probeer ik  ruimdenkend en nieuwsgierig open te staan en de  lange termijnvisie na te streven. Ook als het mijn eigen standpunt in de schaduw plaatst. Maar vergis je niet, ik zal je eerlijk en respectvol feedback geven zodat er op alle momenten maximale duidelijkheid en openheid bestaat. Steeds met beider verwachtingen in het achterhoofd.

 

Matchmaking zit in mijn DNA, het is me letterlijk op het lijf geschreven. En dat is ook zo voor doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. Daarom zal ik voor elke aanvraag het maximale doen om het te laten slagen, uiteraard in samenspraak met jou!

 

Ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten en jouw toekomst te mogen helpen vormgeven samen met het Altero Team.

 

Hartelijke groet,

 

Veronique

 

Veronique 3