Zin in een tochtje ?

Zin in een tochtje ?

Zin in een tochtje ? De altero wandelreis naar Rhodos stond in de kijker in Libelle.

Karl Leenknegt van Anders Reizen zei het volgende in dit artikel:

De Amerikaanse schrijfster Rebecca Solnit stelt dat onze geest aan 5km per uur werkt. Aan dat tempo heb je dus tijd om te genieten van de natuur, een rustig gesprek te voeren met je medereizigers of voor jezelf alles op een rijtje te zetten. Weg van alle drukte en sleur. Die combinatie met een mooie natuur, een andere cultuur en de fysieke inspanning van wandelen, zorgt dat je volledig “opgeladen” thuiskomt.

Samen met Anders reizen biedt altero sinds enkele jaren single reizen aan. Een actieve vakantie onder gelijkgezinden bevalt onze klanten heel erg zo leren we uit de vele positieve feedbacks.
Wil je eens een kortere vakantie uitproberen ? Dat kan in het mooie Pajottenland of in het Eifelgebied in Duitsland. Voor de citytrippers bieden we Barcelona en Boedapest aan. Liever een langere periode er tussenuit ? Kijk dan eens naar ons uitgebreid aanbod binnen Europa. Ook Jordanië en Thailand staan op het programma.
Speciaal voor éénoudergezinnen hebben we een avontuurlijke vakantie in de canyons van de Pyreneeën in ons aanbod.

De single reizen staan open voor iedereen. Je moet dus geen lid zijn om je te kunnen inschrijven. Bij de reizen staat het ‘samen beleven’ voorop: samen met andere singles leuke dingen doen, al wandelend mooie plekken ontdekken, eens uit je comfortzone komen, nieuwe contacten leggen, … De focus ligt niet op het vinden van een partner. Er wordt dus geen rekening gehouden met de verdeling mannen/voruwen noch met leeftijd. Bij de informatie over de reis kan je wel de groepssamenstelling zien, nl. hoeveel mannen en vrouwen reeds ingeschreven zijn en wat hun leeftijd is.

Zin om verder te snuisteren in ons aanbod ? Hier vind je de uitgebreide informatie over alle reizen:

Related posts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *