terug naar overzicht

19 sep 2022

Een interessante getuigenis van een "Altēro koppel" om te delen...

delen
Een interessante getuigenis van een "Altēro koppel" om te delen...

Een vaak gestelde vraag tijdens onze gesprekken met singles is: Wat als … het klikt? Dat klinkt misschien gek, maar anderzijds ook weer niet.

Beide singles hebben een leven opgebouwd en deze twee komen nu vrij plots samen te smelten tot één. We merken zelfs dat deze ‘angsten’ om hun leefwereld en gewoontes aan te passen soms verdere ontmoetingen in de weg staan, ondanks een wederzijds klik en gevoelens.

Ook daarin kan altēro verder begeleiden. Net daarom willen we deze specifieke getuigenis eens met jullie delen. Dit sympathiek koppel maakt dan ook dankbaar gebruik van Altēro matchmaking.

Beste Veronique,

We zijn gelukkig en zeer tevreden over de ervaring met Altēro. Dat is duidelijk! De matching kwam zeer vlug en vlot tot stand.

De eerste terughoudendheid door het ontbreken van een foto van de mogelijke partner bleek achteraf helemaal geen nadeel te zijn. Misschien zelfs een voordeel.

Reeds bij het eerste contact per telefoon voelden we mekaar aan in openheid en oprechtheid. Ongelooflijk hoe snel het van dan af allemaal is geëvolueerd. Na de eerste ontmoeting gedurende een tweetal uren voelden we reeds duidelijk een wederzijds vertrouwen. Na elke ontmoeting groeide onze relatie verder tot een overweldiging van gevoelens van verrassing, verbazing, onzekerheid, maar ook van gelukzaligheid. We konden het nauwelijks verwerken. Na drie weken hebben we intens genoten van een weekend aan zee. Heerlijk ontspannen, genieten en verkennen van onze ego’s.

Ondertussen zijn we iets meer dan vier maanden verder en we maken plannen op lange en korte termijn. We bespreken zowat alles met mekaar en proberen zoveel mogelijk samen te zijn en samen te doen. Dat lukt voorlopig wonderwel!

Hoe familie, vrienden, kennissen, buren... hierop gereageerd hebben is verbazingwekkend positief. Dit hadden we echt nooit durven dromen. Het is wel heel bemoedigend.

Misschien hebben we wat geluk gehad om mekaar te vinden maar we zijn ervan overtuigd dat het matchmakingsysteem zeer goed werkt, waarvoor proficiat.

Het praktisch probleem van het al dan niet samenwonen, waar en hoe, is de eerstvolgende uitdaging. Daar wordt over onderhandeld en aan gewerkt. Enige ervaringsdeskundigheid terzake zou ons meer dan welkom zijn.

Graag tot een volgend contact.

Vriendelijke groeten aan het hele team,

C & L

(*) bijgevoegde foto is een representatief aangekocht beeld, doch niet C & L uit de getuigenis.

recente berichten

Altero datingbureau huwelijksbureau

11 mrt 2024

Kan je verliefdheid een handje helpen?

Altero datingbureau huwelijksbureau

22 feb 2024

Op liefde staat geen leeftijd

Altero datingbureau huwelijksbureau

16 feb 2024

Het relatiebureau altero viert 10-jarig bestaan!