Deze website gebruikt cookies ifv de functionaliteit van de website.

Professionele coaching

Single zijn gaat de één beter af dan de ander. Heel wat singles twijfelen aan zichzelf, of stellen zich vragen.

Wel, daar is niets verkeerd mee.

Meer zelfs, we lossen dat samen op, toch?

gratis kennismakingsgesprek

Van kort advies tot professionele coaching. We helpen jou uit de nood.

Ons team van psychologen, seksuologen, therapeuten en dating coaches heeft bij uitstek de juiste ervaring om een antwoord te bieden op jouw vragen of twijfels. Waar je ook nood aan hebt, samen bouwen we in alle positiviteit en discretie aan jouw ingesteldheid, perceptie en vaardigheden om jezelf én toekomstige relaties beter in te schatten.

Want relaties laten ontkiemen, groeien en behouden, bewuster in het leven staan en sterkere keuzes maken is nu eenmaal onze core business.

Jouw persoonlijke Single-scan

Krijg inzicht in jouw reële kansen en verborgen valkuilen.

Op ieder potje past wel een deksel, maar wanneer je verwachtingen vaak in teleurstelling eindigen, raden we je ten zeerste onze Single-scan aan. In een ruim 2 uur durende intensieve sessie analyseren we je onderliggende verwachtingen en plaatsen die in een eerlijk perspectief. Zo stellen we onder andere een relatiebiografie op, die onthult hoe jij je partners selecteert en bespreken we concreet de valkuilen om jouw passende evenknie te vinden. Vaak confronterend, maar wel uiterst inzichtelijk én concreet. Het resultaat van de Single-scan is immers een reeks adviezen waar je meteen mee aan de slag kan.

Krijg inzicht in jouw reële kansen en verborgen valkuilen.

COACHINGSTRAJECT VIND JE LIEF(DE)!

Een concrete coaching, op weg naar de juiste partner

Het doel van het individuele coachingstraject ‘Vind je lief(de)!’ is jou klaarstomen om een partner te vinden waarmee je een warme relatie kan uitbouwen. Jouw coach begeleidt je niet alleen door een intensief programma, maar helpt ook belemmeringen of niet-effectieve patronen te overwinnen én praktisch de volgende stappen te nemen.

Het programma bestaat uit 4 hoofdsessies, die nauw met elkaar verbonden zijn:

  1. Jouw “innerlijke ik” binnen een relatie. 
  2. Jouw “liefdesbril”: een blik op relaties en liefde
  3. Mijn persoonlijke uitdaging, doorbreek de vicieuze cirkel
  4. Jouw actieplan: samen concreet aan de slag

Je personal coach begeleidt je doorheen het gehele zoekproces, door middel van gesprekken en oefeningen, concrete inzichten, adviezen en tips & tricks. Na dit traject sta je een pak sterker in je schoenen, met nieuwe vaardigheden, praktische handvatten en concrete opdrachten om jouw doel te bereiken.

Coaching op maat

Matchmaking gekoppeld aan psychotherapie.

Twijfels over je uiterlijk, pijnlijke ervaringen uit het verleden, moeilijk sociale contacten kunnen leggen, ‘vastzitten’, … het zijn maar enkele van de honderden oorzaken die het extra lastig kunnen maken om een partner te vinden. Ook dan ben je bij Altēro aan het juiste adres, want wij zijn één van de weinige bureaus met een jarenlange ervaring om psychotherapie te koppelen aan matchmaking. Ons in-house team van uiterst ervaren psychologen en therapeuten over geheel Vlaanderen staan garant voor een uiterst professioneel begeleiding op jouw maat.

matchmaking psychotherapie

Zit je met vragen
of twijfels?

  • Waarom val ik (steeds) op de verkeerde?
  • Waarom ontmoet ik niemand die bij me past?
  • Behoor ik tot een ‘moeilijke doelgroep’?
  • Waarom is mijn relatie ook alweer geëindigd…?
  • Nieuwe contacten leggen ligt mij moeilijk
  • Hoe overwin ik mijn onzekerheid?

Onze moderne maatschappij werkt deze twijfels vaak onterecht in de hand. Maar intussen je zit er wel mee. Geen nood. Vaak is een kort gesprek al een oplossing. Soms moeten we samen wat harder werken. Maar bij Altēro is de kans groot dat je je twijfels binnenkort definitief achter jou kan laten.

Spreekt deze formule jou aan? Maak een vrijblijvende afspraak

neem contact

onze andere formules

altero formule matchmaking

matchmaking

All-inclusive prijs, inclusief kennismakingsgesprek, psychologische testen, dieptegesprek, opmaak van een interne profieltekst, partnervoorstellen op maat, feedback op partnervoorstellen en het regelen van ontmoetingen volgens persoonlijke voorkeur.

altero formule activiteiten

singles activiteiten

Een jaar lang toegang tot alle activiteiten van Singles.be Opgelet: deze formules bevat géén matching service van Altēro, tenzij gecombineerd met Doordacht Matchen.