Deze website gebruikt cookies ifv de functionaliteit van de website.

Doordachte machtmaking

Wetenschappelijk onderbouwde one-on-one matchmaking, 100% afgestemd op jouw diepste verlangens.

gratis kennismakingsgesprek

Matchmaking op jouw maat, met aantoonbaar succes.

Matchmaking op jouw maat, met aantoonbaar succes.

Hier gaat het in eerste fase 100% om jou. En daarvoor sparen we kost noch moeite. Met behulp van diepte-interviews, doordachte psycho-sociale vragenlijsten en intense gesprekken leren wij jou eerst kennen zoals jij echt bent, hoe je echt denkt en waar jouw diepste passies en verlangens liggen.

Daarna mappen we jouw gedetailleerde persoonlijkheidsprofiel met de vele honderden andere Altēro leden en organiseren we in onderling overleg mooi afgestemde kwalitatieve dates met een exponentieel grotere kans op meerwaarde. Na elke date scherpen we dat profiel opnieuw aan, op basis van jouw feedback en die van je date. In alle openheid en eerlijkheid.

Dat is de basis van onze succesformule, die inmiddels al méér dan 500 koppels een gelukkige en duurzame relatie heeft geschonken. En daar zijn we oprecht fier op.

Wettelijk omkaderde matchmaking en sterk wetenschappelijk onderbouwd.

De wetenschap heeft ons de laatste jaren heel wat nieuwe inzichten geboden in de processen achter verliefdheid, liefde, partnerkeuze en duurzame relaties. Wij gebruiken deze nieuwe inzichten op een slimme manier in het selectieproces, waardoor we in staat zijn jouw matches te ‘tunen’ op jouw persoonlijkheid, achtergrond, fysieke kenmerken, opvattingen, temperament en waarden. Zonder wollig te worden, met respect, in vertrouwen en natuurlijk in gegarandeerde discretie. Bij Altēro draait alles om jou en jouw toekomstige geluk. En dat laten we niet aan het toeval over.

Spreekt deze matchmaking formule jou aan? Maak een vrijblijvende afspraak.

gratis kennismakingsgesprek

onze andere formules

singles activiteiten

Een jaar lang toegang tot alle activiteiten van Singles.be. Opgelet: deze formules bevat géén matching service van Altēro, tenzij gecombineerd met Doordacht Matchen.

coaching

Met de Single Scan leer je lessen uit jouw relatieverleden. Met het “Vind je lief(de)“ traject leer je hoe daar praktisch mee aan de slag te gaan. En natuurlijk werken we ook volledig op maat.