gratis kennismaking

OP ELK POTJE PAST (BIJNA ALTIJD) EEN DEKSEL

Bij het relatiebureau Altēro kan je rekenen op een correcte en transparante prijs voor topkwaliteit en een professionele service, zonder verborgen kosten.

Pas na een eerste intakegesprek overlopen we samen in alle openheid welke formule het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie en aspiraties.

matchmaking prijzen

All-inclusive prijs, inclusief kennismakingsgesprek, psychologische testen, dieptegesprek, opmaak van een interne profieltekst, partnervoorstellen op maat, feedback op partnervoorstellen en het regelen van ontmoetingen volgens persoonlijke voorkeur.

€ 1200

12 maanden

Formule op maat

Prijs op aanvraag

prijzen matchmaking

singles activiteiten prijzen

Een jaar lang toegang tot alle activiteiten van Singles.be. Opgelet: deze formules bevat géén matching service van Altēro, tenzij gecombineerd met Doordacht Matchen.

Singles.be

Lidmaatschap

€ 450

Daarna € 160/jaar

prijzen singles activiteiten

coaching prijzen

Met de Single Scan leer je lessen uit jouw relatieverleden. Met het 'Vind je lief(de)' traject leer je hoe daar praktisch mee aan de slag te gaan. En natuurlijk werken we ook volledig op maat.

€ 390

Single Scan

€ 390

Vind je Lief(de)

prijzen coaching

Vaak worden formules gecombineerd (aan voordeeltarief), of wordt een formule op maat uitgewerkt.

Voor interesse of verdere vragen, neem contact met ons op.

Goed om te weten...

Elk contract kan in onderling overleg ‘on-hold’ gezet worden waardoor de looptijd tot maximaal het dubbele van de originele looptijd verlengd kan worden.

Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer leden een specifieke date alle kansen wil geven. Maar ook in het zeldzame geval waarin Altēro tijdelijk geen kwalitatief voorstel kan bieden, zetten we het contract even on-hold. Wij gaan immers voor echte matches, en zullen jou nooit opzadelen met een date die niet aan onze standaarden en jouw profiel voldoet.

We voorzien de mogelijkheid kosten te spreiden over de eerste 3 maanden indien nodig.