terug naar overzicht

11 okt 2023

Ontdek de luxepositie van 50-plus mannen in een relatiebureau

delen
Ontdek de luxepositie van 50-plus mannen in een relatiebureau

Vandaag de dag zijn er verschillende manieren om een partner te vinden. Zowel via relatiebureaus, online als offline initiatieven lijken er mogelijkheden genoeg. Toch is het moeilijker dan ooit om de juiste match te vinden. De tijd van de T-dansant waarbij de dames ten dans gevraagd werden en het al snel duidelijk werd of het klikte of niet, ligt dan ook al lang achter ons. We moeten het anders aanpakken.

Seriële monogamie bij 50-plussers

Bij het relatiebureau Altero merken we dat het voor 50-plussers moeilijker is om (opnieuw) de liefde te vinden. De trend van seriële monogamie zet zich door, wat maakt dat mensen vaker belanden in een nieuwe levensfase, waarbij nieuwe keuzes horen. “Zet ik deze relatie verder of scheiden hier onze wegen? En als we uit elkaar gaan, hoe pak ik de toekomst verder aan?”

Velen beginnen actief aan een nieuwe zoektocht naar een duurzame relatie, dus ook op latere leeftijd. Want de kans is uitermate klein dat de prins(es) op het witte paard zomaar aan je deur komt kloppen. Dat beseft iedereen.

Zoektocht naar een duurzame relatie

Vaak merken we dat singles komen aankloppen bij Altēro na een relatief lange zoekperiode, na een lange tijd alleen te zijn geweest. Ze zijn het online daten beu, het neemt teveel tijd in beslag en het resultaat is betreurenswaardig. Neem daarbij nog eens de fakeprofielen en potentiële vriendschapsfraude en de goesting is al helemaal verdwenen. Ook in het “echte leven” is het vaak een struggle. Éénmaal je je netwerk rond bent is het aartsmoeilijk geworden om nieuwe contacten te leggen en de goedbedoelde koppelinitiatieven van je beste vrienden leveren meer frustraties op dan plezier.

Nochtans leid je een gelukkig actief en fit leven, heb je een mooi sociaal netwerk, geniet je van je passies, interesses, je vrienden en familie. Er is juist één puzzelstukje dat ontbreekt, dat je leven net dat tikkeltje meerwaarde kan geven. Herkenbaar?

Het kaf van het koren scheiden

Waarom niet aankloppen bij het professioneel relatiebureau Altēro? Hier gaat het in eerste fase 100% om jou. En daarvoor sparen we kost noch moeite. Met behulp van diepte-interviews, doordachte psycho-sociale vragenlijsten en intense gesprekken leren wij je eerst kennen zoals jij echt bent, hoe je echt denkt en waar jouw diepste passies en verlangens liggen.

Bij Altēro zorgen we ervoor dat je een gelijkgestemde ziel ontmoet, iemand die je begrijpt en die ook bereid is inspanningen te leveren om een duurzame relatie uit te bouwen. Dat doen we ondertussen al meer dan 10 jaar en heeft ons tal van gelukkige koppels opgeleverd. Iets waar we uitermate fier op zijn. Toch willen we één groot misverstand de wereld uit helpen. En dat dienen vooral mannen te weten.

Luxepositie voor alle single mannen en vooral voor 50-plus mannen

Één van de grote misverstanden met betrekking tot een relatiebureau is het beeld dat mannen hebben over wie komt aankloppen. Het is vaak al moeilijk om de eerste stap te zetten en wanneer ze dat doen hoor ik steevast:

“Het heeft me heel veel moeite gekost en ik veronderstel dat jullie vooral mannen hebben als leden en bijzonder weinig vrouwen?”

Niets is minder waar. Vrouwen vinden het net NIET moeilijk om hen te laten ontzorgen. Ze vinden het fijn wanneer ze in een veilige omgeving iemand kunnen ontmoeten. Er zijn dus bij altero meer vrouwen die aankloppen dan mannen, vooral in de leeftijdcategorie 50 plus.

Nochtans zijn de meeste mannen ervan overtuigd dat het geen zin heeft om naar een relatiebureau te stappen want er zullen meer mannen dan dames zijn. En de realiteit is net het tegendeel.

Het is dus duidelijk. Wanneer je als man een duurzame relatie wenst met iemand die net hetzelfde zoekt, neem dan de stap en contacteer altero. Want je zit in een luxepositie, zonder dat je het goed en wel beseft.

Ik ontvang je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Van harte,

Veronique Van de Steen

Zaakvoerster Altēro

recente berichten

Altero datingbureau huwelijksbureau

11 mrt 2024

Kan je verliefdheid een handje helpen?

Altero datingbureau huwelijksbureau

22 feb 2024

Op liefde staat geen leeftijd

Altero datingbureau huwelijksbureau

16 feb 2024

Het relatiebureau altero viert 10-jarig bestaan!