Relatiebureau Altēro

“Waar liefde geen toeval is”

En dat is geen holle slogan, zoals we al méér dan 10 jaar met succes blijven bewijzen.

Hé, fijn dat je interesse hebt in ons E-book “Succesvol daten”, een korte handleiding die je enkele basisprincipes van het daten uitlegt, waarmee je aan de slag kan en vooral waarmee je rekening kan houden wanneer je wenst te daten. Voor een meer gepersonaliseerde ondersteuning en coaching op vlak van daten zijn er onze succesvolle coachingsessies met één van de altero dating experten. Meer weten? Neem dan snel contact op voor een gratis kennismakingsgesprek, via onze online agenda !

Download hier gratis het E-book Succesvol daten

relatiebureau

Jouw relatiebureau

Altēro is bovendien niet zomaar een relatiebureau, maar bovenal een warme community van zelfbewuste singles. Een plaats waar openheid, betrokkenheid en respect centraal staan. Een plaats waar wordt gematcht, gecoacht en bijgestuurd waar nuttig, maar waar vooral ook wordt gelachen en plezier gemaakt. En dat alles met één ultiem doel: het vinden van die éne partner die jouw wereld plots completer maakt.

Daar gaan en staan wij voor. Samen.

neem contact

Wat doen we?

Waarvoor kan je bij ons relatiebureau terecht?

Hoe gaan we te werk?

Wil je weten hoe jouw relatiebureau werkt?

Vind je liefde

contacteer ons

Bezorg ons alvast enkele gegevens en we contacteren je daarna snel en discreet terug met een antwoord op je vraag. (En alvast proficiat met je eerste stap richting de ware liefde)

Geboortedatum*

Met het doorsturen van dit formulier ga je nog géén Altēro lidmaatschap aan en sturen we niet automatisch een factuur. Want eerst willen we jou wat beter leren kennen in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Natuurlijk behandelen we deze informatie in uiterste discretie en volgen wij de Europese privacy regels tot de letter. Uw gegevens worden ook onder geen enkel beding gedeeld met derden. Privacy staat bij ons centraal, op elke moment. Dat is evident. Wil je liever eerst iemand persoonlijk spreken? Bel of laat dan een berichtje achter op 0483/27.57.58 (Veronique) of stuur je vraag naar singlesplatform@altero.be en we contacteren jou snel terug.

* Verplichte velden