Deze website gebruikt cookies ifv de functionaliteit van de website.

terug naar overzicht

28 aug 2023

Altēro verwelkomt nieuwe collega en focust daarmee op versterking in West-Vlaanderen!

delen
Altēro verwelkomt nieuwe collega en focust daarmee op versterking in West-Vlaanderen!

Regelmatig krijgen we bij Altēro de vraag of we relatiebemiddeling aanbieden buiten de regio Vlaams-Brabant? Het bureau heeft dan wel zijn roots in Leefdaal nabij Leuven, het is echter zo dat we actief zijn over HEEL Vlaanderen: vanuit het verre Limburg aan de grens met Nederland, tot zelfs over het Brussels gewest, het mooie Vlaams-Brabant, het joviale Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Kortrijk tot aan onze heerlijke Noordzee. En in principe, dankzij het hybride leven, kunnen we met elke Nederlandstalige single aan de slag, waar ze vandaag ook wonen.

Relatiebemiddeling in West-Vlaanderen

In het digitale tijdperk waarin we vandaag leven zijn video calls vaak een noodzakelijke tool om efficiënt te werk te gaan. Altēro geeft echter de voorkeur aan persoonlijke diepgaande gesprekken, in real life! Elke regio kent zijn professionals, stuk voor stuk rasechte matchmakers met een hart voor singles. Vandaag krijgt de regio West-Vlaanderen versterking, meer bepaald door HSP coach en therapeute Kristien Taelman Altēro: Door Wie? (altero.be), met uitvalsbasis te Oostende. We stellen haar graag aan u voor.

Boeiende achtergrond in HSP coaching

Kristien noemt zichzelf een aangespoelde West-Vlaming, want ze heeft haar roots in Oost-Vlaanderen & Brussel. Maar ze woont ondertussen al jaren aan de kust. “What you see is what you get”: voor Kristien geen verborgen agenda’s maar een dame die houdt van openheid, met het hart op de tong. Dankzij haar achtergrond in het corporate bedrijfsleven heeft ze een goede feeling met de maatschappelijke trends en kan ze zich makkelijk aanpassen aan allerlei situaties en type mensen. Sinds meer dan 6 jaar is het daarbij haar missie om hoogsensitieve mensen in hun kracht te laten staan en hun veerkracht te verhogen.

Hart voor singles

Kristien is geen onbekende in de singles gemeenschap. Zo werkt ze sinds 2009 mee aan singles activiteiten door vrijgezellen persoonlijk te begeleiden in de start - en kennismakingsfase. Voor de organisatie van deze activiteiten werkt Altēro al jaren samen met Singles.be. Ze volgen de nieuwste initiatieven op de voet, en deelnemen betekent vooral veel fun, plezier en ontspanning. De focus ligt hier niet op het ontmoeten van een nieuwe partner. Al weten we nooit op wie Cupido zijn peilen richt.

Dat heeft Kristien aan den lijve ondervonden. Ze ontmoette haar echtgenoot tijdens één van deze activiteiten, op 11/11/11, rond 11u11...dat kan geen toeval zijn. Vandaag genieten ze nog steeds van hun duurzaam gezinsgeluk, met een pittige 8-jarige dochter die steevast zorgt voor de nodige animo.

A match(maker) made in heaven

Dat Altēro een prachtige organisatie is, wist ik al langer,” zo gaat Kristien verder. “Ik leerde Veronique reeds enkele jaren geleden kennen. Ik voelde meteen een enorme klik. Haar oprechtheid, warmte, betrokkenheid, integriteit, respectvolle benadering, professionaliteit … Het voelde meteen erg vertrouwd. Bovendien maakt haar hoogsensitieve eigenschap dat deze dame mensen erg goed aanvoelt en het tempo van de cliënt respecteert. Niet zo gek dat het universum ons samenbracht.”

Kristien houdt ervan met mensen te verbinden en echte connecties aan te gaan. Haar gastvrijheid stelt je onmiddellijk op je gemak. Ze heeft het talent om mensen te enthousiasmeren en hen aan te zetten helemaal zichzelf te zijn. Met respect voor ieders mening en achtergrond luistert Kristien aandachtig en stelt ze de juiste vragen. Op die manier worden dieptegesprekken bij Altēro, in combinatie met vragenlijsten, grondig geanalyseerd om zo de juiste matchmaking toe te passen. Bij Kristien kom je dus niet terecht voor louter een fijne babbel. Ze helpt je op weg naar het ultieme doel van matchmaking: het vinden van die éne partner die je wereld plots completer maakt.

Welkom in het Altēro team Kristien!

Veronique & het Altēro-team

recente berichten

Altero datingbureau huwelijksbureau

16 feb 2024

Het relatiebureau altero viert 10-jarig bestaan!

Altero datingbureau huwelijksbureau

9 jan 2024

Ontdek nu wat mannen aantrekkelijk vinden bij een vrouw

Altero datingbureau huwelijksbureau

16 nov 2023

Ontdek welke factoren belangrijk zijn om een duurzame relatie aan te gaan!